Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ: «Αυτοί οι Μπακς δεν μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα, ο Ντουράντ θα τους... σκοτώσει» (vid)

Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ: «Αυτοί οι Μπακς δεν μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα, ο Ντουράντ θα τους... σκοτώσει» (vid)

Ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ δεν συγκράτησε τα λόγια του. Απάντησε με ένα... ξερό και σίγουρο «όχι» στο ερώτημα, αν αυτή η ομάδα των Μπακς μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα. Διαπιστώνοντας ότι ο Κέβιν Ντουράντ θα τους... σκοτώσει αν δεν αλλάξουν!

Screenshot_2021-06-17_at_08-56-44_
Ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ έχει κερδίσει το πρωτάθλημα με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς. Το τελευταίο για την ομάδα του Ουισκόνσιν. Ο θρυλικός σέντερ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ESPN «The Jump» και ήταν απόλυτος για την τύχη του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των συμπαικτών του!

«Τους έχω δει, είναι μία απίθανη ομάδα, αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει. Δεν μπορείς να έχεις τη σωστή ομάδα για να φτάσεις όσο μακριά θέλεις. Θα πρέπει να βρουν μία διαφορετική προσέγγιση», είπε ο Τζαμπάρ. Και ρωτήθηκε αν οι Μπακς, οι οποίοι υποδέχονται τους Νετς στο Game 6 (18/6, 03:30), μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

«Όχι, καθόλου», ήταν η ξερή απάντησή του! Και συνέχισε: «Ο Κέβιν Ντουράντ θα τους... σκοτώσει. Μόνος του. Η ομάδα πρέπει να παίξει διαφορετικά και να μην επιτρέπει σε ένα παίκτη να κάνει ό,τι θέλει».

Πηγη: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης