Roland Garros: Αουτσάιντερ «βλέπουν» οι στοιχηματικές τον Τσιτσιπά στην μονομαχία με τον Τζόκοβιτς

Roland Garros: Αουτσάιντερ «βλέπουν» οι στοιχηματικές τον Τσιτσιπά στην μονομαχία με τον Τζόκοβιτς

Ακλόνητο φαβορί θεωρείται ο Σέρβος τενίστας, που είναι το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης - Στο Νο 5 ως την λήξη του τελικού ο Τσιτσιπάς - Αν χάσει, θα γίνει Νο 4 , αν νικήσει θα «σκαρφαλώσει» στο Νο 3

tsitsi-nole
Στις 16:00 ο Στέφανος Τσιτσιπάς διεκδικεί τον μεγαλύτερο τίτλο της έως τώρα καριέρας του και απέναντί του θα έχει το μεγάλο φαβορί Νόβακ Τζόκοβιτς, ειδικά μετά τον τρομερό αγώνα του τελευταίου κόντρα στον πολυνίκη του τουρνουά, Ράφα Ναδάλ.

Το αυτό αποτυπώνεται και στις στοιχηματικές εταιρίες, με τις αποδόσεις να είναι συντριπτικά υπέρ του «Νόλε» .  Συγκεκριμένα, το ενδεχόμενο νίκης του νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης κυμαίνεται στο 1.35-1.40, ενώ αυτό του «Tsitsifast» σε τιμές 3.60-3.65.

Σε άλλες δημοφιλείς επιλογές, μία μονάδα κάτω συναντάμε το ενδεχόμενο ο Έλληνας τενίστας να κερδίσει το 1ο ή το 2ο σετ (αποδόσεις 2.60-2.65), την ώρα που για τον Τζόκοβιτς η απόδοση ακουμπά οριακά το 1.45.

Πάντα σύμφωνα με τους μπουκ, ο αγώνας πιθανολογείται πως θα ολοκληρωθεί γύρω στα 37-47 games , με το Under 36.5 να είναι και η τελευταία σχετική επιλογή πριν αρχίσουν να «διπλώνουν» οι αποδόσεις. Την πιθανότητα να δούμε έναν ακόμη πολύ μεγάλο σε διάρκεια αγώνα (Over 47.5 games) την συναντάμε σε τιμές που υπερτετραπλασιάζουν.

Όσον αφορά τα σετ, επικρατέστερο πλασάρεται το σενάριο του 3-0 υπέρ του Τζόκοβιτς σε αποδόσεις γύρω στο 2.60, καθώς επίσης και τα 3 σετ γενικά στον αγώνα.


Ειδήσεις σήμερα: 

Η μέρα που συγκλόνισε το Euro: Η κατάρρευση του Έρικσεν - Η δραματική διάσωση και το «Είμαι καλά» από το νοσοκομείο

Πανελλαδικές εξετάσεις 2021: Πρεμιέρα αύριο για 100.000 υποψηφίους - Τα μέτρα και οι αλλαγές που ισχύουν από φέτος

Επιστροφή στην κανονικότητα: Επόμενος σταθμός η 1η Ιουλίου - «Φουντώνει» η συζήτηση για προνόμια στους εμβολιασμένους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης