Αυτό το ΕURO ποιος θα το πάρει;

Αυτό το ΕURO ποιος θα το πάρει;

H αντίστροφη άρχισε και το ποδοσφαιρικό ραντεβού των ονείρων μας αρχίζει! EURO με πολλά φαβορί, μεγάλες μάχες και ομίλους του... θανάτου!

b1

Sponsored Content

Ωρα για μπάλα, ώρα για το μεγαλύτερο καλοκαιρινό ποδοσφαιρικό ραντεβού! Το EURO μπαίνει στις ζωές μας κι έπειτα την περσινή αναβολή λόγω πανδημίας, επιστρέφει έτοιμο για μεγάλες μάχες και συγκλονιστικές αναμετρήσεις.
Το EURO 2021 ξεκινά με έξι ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Όλοι σε κάθε γκρουπ παίζουν ο ένας τον άλλον μία φορά, οι δύο καλύτεροι σε κάθε όμιλο περνούν στα νοκ-άουτ μαζί με τις τέσσερις καλύτερες ομάδες που τερμάτισαν στην 3η θέση. Μέχρι τον τελικό τα ματς ειναι νοκ άουτ. Ναι, και οι καλύτερες τρίτες προκρίνονται στην επόμενη φάση.

EURO-μπάλα σε... όλη την Ευρώπη!
Πού θα διεξαχθεί αυτό το EURO; Παντού! Συνήθως το τουρνουά πραγματοποιείται σε μία ή δύο χώρες, αλλά αυτή τη φορά τα 51 παιχνίδια του EURO θα διεξαχθούν σε 11 διαφορετικές πόλεις σε όλη την Ευρώπη, συγκεκριμένα στη Γλασκόβη, τη Σεβίλλη, τη Ρώμη, το Μπακού, την Αγία Πετρούπολη, το Βουκουρέστι, την Κοπεγχάγη, το Άμστερνταμ, τη Βουδαπέστη και το Μόναχο, ενώ η διοργάνωση κορυφώνεται με τους ημιτελικούς και τον τελικό στο Λονδίνο.

Πολλά φαβορί για την κατάκτηση του EURO!
Ποιος θα κατακτήσει το φετινό τουρνουά; Το 2016 η Πορτογαλία δεν κέρδισε ούτε ένα παιχνίδι στη φάση των ομίλων, αλλά προκρίθηκε και τελικά κέρδισε το τρόπαιο! Θα υπεραπιστεί τον τίτλο της ή θα δώσει σε άλλη ομάδα τη σκυτάλη; Στο 2,80 να αναδειχθεί νικήτρια ομάδα που δεν έχει κατακτήσει ξανά το τρόπαιο.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κερδίζεται σχεδόν πάντα από μια καθιερωμένη υπερδύναμη, αλλά τα τελευταία 30 χρόνια τρεις ομάδες έχουν τη διαφορά: η Δανία δεν προκρίθηκε καν στο τουρνουά του 1992, αλλά κλήθηκε την τελευταία στιγμή για να αντικαταστήσει τη Γιουγκοσλαβία και στο τέλος πήρε την κούπα. Η Ελλάδα το 2004 έγραψε ένδοξες σελίδες με την πορεία της στην Ιβηρική. Το 2016 η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο λύγισε τους Τρικολόρ στην έδρα τους και πήρε το πρώτο ευρωπαϊκό!



bwin – Βρες την ομάδα σου. Γίνε King of Europe*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Κλείσιμο
Σε αυτό το τουρνουά τα φαβορί είναι πολλά, με τη Γαλλία να μπαίνει με αυτοπεποίθηση! Η παρέα των Κιλιάν Μπαπέ, Πολ Πογκμπά και Αντουάν Γκριεζμάν έφτασε με εμφατικό τρόπο στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα της Ρωσίας, στηριζόμενη στην άμυνα, στην εκρηκτικότητα και στο ταλέντο της! Η παρουσία του Καρίμ Μπενζεμά προσθέτει επιπλέον εκτελεστική δεινότητα και δημιουργικότητα, κάνοντας τη γραμμή κρούσης των Τρικολόρ πιο εντυπωσιακή! Σε απόδοση 3,50 να φτάσει η Γαλλία ως τον τελικό του τουρνουά.

Η Αγγλία θέλει να βαδίσει στα χνάρια της εξαιρετικής της πορείας στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ διαθέτει ταλέντο, φρεσκάδα, ενθουσιασμό και παίκτες με τεράστιες παραστάσεις. Αλλωστε, κανείς δε λησμονεί πως τα ματς του ομίλου, ημιτελικοί και τελικός γίνονται στο Νησί.

Το Βέλγιο έκανε τη διαφορά στα προκριματικά. Απόλυτο νικών, εντυπωσιακή επίθεση, εξαιρετική άμυνα. Με παίκτες – κλειδιά σε εξαιρετική κατάσταση είναι έτοιμο να κάνει επιτέλους την υπέρβαση. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας οι Βέλγοι βρέθηκαν πολύ κοντά στην πηγή, αλλά αρκέστηκαν στην 3η θέση! Οι συνθήκες πλέον έχουν ωριμάσει.

Στην bwin μπορείς να γίνεις κι εσύ King of Europe*.! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η Ιταλία επιστρέφει στα μεγάλα ραντεβού και με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο. Εξαιρετική στην άμυνα, δεμένη, πειθαρχημένη, τα πήγε περίφημα στη φάση των προκριματικών, όπου πέτυχε απόλυτο νικών. Στα υπέρ της το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται μεταξύ των τεράστιων φαβορί, κάτι που στο παρελθόν την… εκτόξευσε. Ποιος θα ξεχάσει άραγε το Μουντιάλ του 2006;

Η πρωταθλήτρια Πορτογαλία έχει τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε εξαιρετική κατάσταση και άμυνα με την σφραγίδα του Φερνάντο Σάντος. Ρόστερ γεμάτο αστέρια, ειδικά από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Μπρούνο Φερνάντες, Ζοάο Φέλιξ, Μπερνάρντο Σίλβα, Ντιόγκο Ζότα, Ντανίλο Περέιρα, ενώ ο ηγέτης της, Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ένα έξτρα κίνητρο, μιας θέλει να γράψει κι άλλη χρυσή σελίδα στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου!

Παίκτες... κανόνια, μάχη για τον πρώτο σκόρερ
Πολλά φαβορί, περισσότερα τα... κανόνια! Επιθετικοί που κάνουν τη διαφορά και υπόσχονται γκολ, αρκετά γκολ! Ποιος θα αναδειχθεί πρώτος σκόρερ; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη Serie A, ενώ είναι ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ σε Euro, μαζί με τον Μισέλ Πλατινί (9). Ο Πορτογάλος σταρ μετρά 104 γκολ με τους Ιβηρες και θέλει ακόμα έξι με την Πορτογαλία για να σπάσει ένα ιστορικό ρεκόρ, αυτό του Αλί Νταεΐ!

Ο Ρομέλου Λουκάκου οδήγησε την Ίντερ στην κορυφή έπειτα από 11 χρόνια σκοράροντας 24 γκολ στη Serie A. Με τους «κόκκινους διαβόλους» έχει σημειώσει επτά γκολ στις έξι τελευταίες του εμφανίσεις. Ετσι, μπαίνει με αυτοπεποίθηση στο EURO. Αλλωστε, είναι ήδη ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής με 60 γκολ. Σε απόδοση 23.00 το ειδικό στοίχημα να αναδειχθεί ο Λεβαντόφσκι πρώτος σκόρερ του τουρνουά.



Τι να πει κανείς για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι; Ισως ο πιο «καυτός» σκόρερ στην Ευρώπη. Με τη φανέλα της Μπάγερν φέτος πέτυχε 48 τέρματα σε 40 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με τα 41 γκολ που σημείωσε στη Bundesliga, ξεπέρασε το μυθικό ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ.

bwin - Ο θρόνος του King of Europe σε περιμένει*. | 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Κιλιάν Μπαπέ στα 19 του αναδείχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Τρία χρόνια μετά αποτελεί τον σταρ της Γαλλίας. Με τους «τρικολόρ» μετρά ήδη 17 γκολ και 14 ασίστ και πλέον είναι σε θέση να αντέξει την πίεση. Ο Τσίρο Ιμόμπιλε είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το μεγάλο «όπλο» του Μαντσίνι για την υπέρβαση. Ο νικητής του «Χρυσού παπουτσιού« της σεζόν 2019-20 βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κάτι που φαίνεται από τα 25 γκολ και 8 ασίστ που είχε σε 40 εμφανίσεις με τη Λάτσιο τη χρονιά που πέρασε. Στο 9.00 το ενδεχόμενο ο Εμπαπέ να πετύχει τα περισσότερα γκολ στο τουρνουά.
Tα ρεκόρ που περιμένουν να σπάσουν είναι πολλά, όπως του πρώτου σκόρερ, του νεαρότερου παίκτη, της μεγαλύτερης νίκης, των περισσοτέρων τερμάτων σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά και των περισσοτέρων συμμετοχών στο τουρνουά. Αυτό το EURO υπόσχεται πολλές συγκινήσεις, με τις παγίδες να το κάνουν ελκυστικό. Οσο για τις μάχες; Μια ματιά στον όμιλο του... θανάτου (Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία) θα σας πείσει!

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι. 
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης