Αποκαλύψεις από διάσημη πορνοστάρ: «Βγήκα ραντεβού με τον Ντουράντ και έφερε μαζί κι άλλη γυναίκα»

Αποκαλύψεις από διάσημη πορνοστάρ: «Βγήκα ραντεβού με τον Ντουράντ και έφερε μαζί κι άλλη γυναίκα»

Η πρώην πορνοστάρ, Λάνα Ρόουντς υποστήριξε ότι βγήκε φαγητό με τον άσο των Μπρούκλιν Νετς, ο οποίος βέβαια έφερε μαζί του και άλλη μία γυναίκα, αφήνοντας στα... κρύα του λουτρού την νεαρή καλλονή

rhoades-durant-0
Η Λάνα Ρόουντς θα κουβαλάει για πάντα τη δική της φήμη. Ακόμη και τώρα, που έχει αφήσει μια για πάντα τη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών.

Σε ένα podcast, η καυτή Ρόουντς αποκάλυψε το περιπετειώδες ραντεβού της για φαγητό με έναν παίκτη των Μπρούκλιν Νετς, τον οποίο δεν κατονόμασε.
lanaaa

Συγκεκριμένα, σε ένα ταξίδι της στη Νέα Υόρκη, η σεξοβόμβα βρέθηκε, μετά από την πρόσκληση του παίκτη των Νετς, σε μία σουίτα γηπέδου, μαζί με την παρέα της. Λίγο αργότερα, ο παίκτης, της ζήτησε να πάνε για φαγητό.

Μόνο που εκεί, ο ΝΒΑερ έπιασε κουβέντα με μια άλλη γυναίκα που ήρθε μαζί (!), με την Λάνα Ρόουντς να υποστηρίζει ότι δεν υπήρχε χημεία με τον αθλητή, ο οποίος ήταν βαρετός και απαντούσε βαριεστημένα σε όσα τον ρωτούσε!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «ένας παίκτης των Μπρούκλιν Νετς ήρθε σε επαφή μαζί μου για να βγούμε ραντεβού όταν ήμουν στη Νέα Υόρκη. Ο τύπος κάλεσε επίσης άλλη μία κοπέλα για να έχει και... Plan B, όμως εντέλει έφυγα νωρίς. Όχι λόγω της κατάστασης αλλά επειδή το ραντεβού ήταν πολύ βαρετό. Τον ρωτούσα για τα ενδιαφέροντά του και απαντούσε συνέχεια ότι δεν έχω αγαπημένα πράγματα και απόψεις».

Το όνομά του μπασκετμπολίστα δεν το γνωστοποίησε, αλλά αποκάλυψε ότι είναι Ζυγός στο ζώδιο! Έτσι, σύμφωνα με τα σκανδαλοθηρικά Μέσα στις ΗΠΑ, ο μόνος Ζυγός στο ρόστερ των Νετς είναι ο Κέβιν Ντουράντ...
durant_nets
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης