ΝΒΑ: Εκτός διεκδίκησης για MVP o Γιάννης, παλεύουν Γιόκιτς-Εμπίντ-Κάρι! (pic)

ΝΒΑ: Εκτός διεκδίκησης για MVP o Γιάννης, παλεύουν Γιόκιτς-Εμπίντ-Κάρι! (pic)

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε τους υποψήφιους για το βραβείο του MVP της σεζόν και για τον τίτλο θα παλέψουν οι Νίκολα Γιόκιτς, Τζοέλ Εμπίντ και Στεφ Κάρι.

Screenshot_2021-05-21_Εκτος_διεκδικησης_για_MVP_o_Γιαννης__παλευουν_Γιοκιτς-Εμπιντ-Καρι__pic_
Μετά από 2 χρόνια όπου το βραβείο του MVP πήγε στον δικό μας, Γιάννη Αντετοκούνμπο, φέτος δεν θα έρθει Ελλάδα. Το ΝΒΑ έκανε γνωστούς τους 3 φιναλίστ που θα διεκδικήσουν το βραβείο και το όνομα του Greek Freak απουσιάζει.

Υποψήφιοι είναι ο Νίκολα Γιόκιτς των Νάγκετς, ο Τζοέλ Εμπίιντ των Σίξερς και ο Στεφ Κάρι των Ουόριορς, με τον Κάρι να παλεύει για το τρίτο του, ενώ οι άλλοι 2 θέλουν να πάρουν την ατομική διάκριση για πρώτη φορά.

Φαβορί είναι ο ηγέτης του Ντένβερ. Φέτος ο Γιόκιτς μετρά 26.4 πόντους, 10.8 ριμπάουντ και 8.3 ασίστ, ο Εμπίντ έχει 28.5 πόντους, 10.6 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ, ενώ ο Κάρι μετρά 32 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 5.8 ασίστ.

 
Κλείσιμο
Για να δούμε αν ο... παλιός θα προσθέσει άλλο ένα βραβείο στη συλλογή του ή αυτό θα καταλήξει για πρώτη φορά στον Σέρβο ή τον Καμερουνέζο. Eπίσης έχει ενδιαφέρον αν το βραβείο θα συνεχίσει να το παίρνει Ευρωπαίος ή θα πάει σε Αμερικανό ή Αφρικανό.

Ο Γιάννης έκανε απίθανα πράγματα για 2 σεζόν στο ΝΒΑ, ανεβάζοντας την Ελλάδα στην κορυφή με το βραβείο του MVP, όμως πλέον έφτασε η ώρα να παραδώσει τα σκήπτρα. Αν το πάρει ο Γιόκιτς θα αποτελεί τον τρίτο Ευρωπαίο που το καταφέρνει μετά τους Ντιρκ Νοβίτσκι και Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πηγη: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης