Ατρόμητος: Κοντά σε Γιαννίκη για τον πάγκο

Ατρόμητος: Κοντά σε Γιαννίκη για τον πάγκο

Ο Αργύρης Γιαννίκης είναι το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο του Ατρομήτου, ωστόσο οι Περιστεριώτες εξετάζουν και εναλλακτική λύση από την ελληνική αγορά

Giannikis_neo
Μετά το τελευταίο ματς της χρονιάς απέναντι στον Βόλο, στον Ατρόμητο έχουν σηκώσει μανίκια και εργάζονται πυρετωδώς για την ομάδα της επόμενης χρονιάς.

Προτεραιότητα όπως είναι λογικό αποτελεί ο προπονητής, αφού είναι γνωστό ότι οι Περιστεριώτες δεν θα συνεχίσουν την συνεργασίας τους με τον Σάββα Παντελίδη.

Διακαής πόθος των ανθρώπων του Ατρομήτου δεν είναι άλλος από τον Αργύρη Γιαννίκη. Οι Περιστεριώτες έχουν εξαιρετική άποψη για τον 41χρονο τεχνικό και για το έργο του στον ΠΑΣ Γιάννινα και βλέπουν στο πρόσωπό του τον προπονητή που θα «χτίσει» την επόμενη ομάδα.

Η εκτίμηση στον Γιαννίκη είχε εκδηλωθεί εδώ και μερικούς μήνες από τους ανθρώπους του Ατρομήτου και μετά το επίσημο τέλος του από τον πάγκο του ΠΑΣ, άνοιξε ο δρόμος για τις επαφές των δύο πλευρών. Οι πληροφορίες θέλουν τις συζητήσεις ανάμεσα στον 41χρονο τεχνικό και τους Περιστεριώτες να βρίσκονται σε καλό σημείο και μέσα στις επόμενες ώρες δεν αποκλείεται να δώσουν τα χέρια.

Παρόλα αυτά στον Ατρόμητο δεν μένουν μόνο στην περίπτωση Γιαννίκη και εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις για τον εκλεκτό του πάγκου. Η πιο σοβαρή από αυτές αφορά προπονητή που εργάζεται στην Ελλάδα και την χρονιά που πέρασε άφησε θετικές εντυπώσεις με τη δουλειά που παρουσίασε στην ομάδα του. Όπως και να έχει πάντως, ο γρίφος σχετικά με τον νέο προπονητή του Ατρομήτου θα ξεκαθαρίσει άμεσα.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ανοίγει και άλλο η «ομπρέλα» της επιδότησης παγίων δαπανών

Συνεπιμέλεια: Τεταμένο κλίμα, προσωπικές αναφορές και έντονες διαφωνίες– Σήμερα η ψήφιση του νομοσχεδίου

Μεγάλη φωτιά στον Σχίνο Κορινθίας - Εκκενώθηκαν οι οικισμοί Σχίνος, Αγία Σωτήρα, Βαμβακιές και Μαυρολίμνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης