ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Η Μπαρτσελόνα ξεκινάει διαπραγματεύσεις με τον Τσάβι

Η Μπαρτσελόνα ξεκινάει διαπραγματεύσεις με τον Τσάβι

Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα ενδέχεται τις επόμενες ημέρες να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Τσάβι, προκειμένου ο Ισπανός να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «μπλαουγκράνα» τη νέα σεζόν.

xavi
Ο Ισπανός προπονητής έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την επιθυμία του να επιστρέψει μια μέρα στους «μπλαουγκράνα» και γι' αυτό άλλωστε, έχει απορρίψει κατά καιρούς προτάσεις αρκετών ενδιαφερόμενων.

Πρόσφατα ο Τσάβι, έβαλε την υπογραφή του με την Αλ Σαντ, σε νέο συμβόλαιο έως το 2023, αλλά σε αυτό υπάρχει ένας ειδικός όρος, που του επιτρέπει, να αποχωρήσει όποτε θέλει για την Μπαρτσελόνα.

Οπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «ARA» ο θρύλος της Μπαρτσελόνα, θα μεταβεί στη Βαρκελώνη για διακοπές την Δευτέρα (17/05), όπου εκεί έχει ήδη προγραμματίσει ραντεβού με τους Τζουάν Λαπόρτα και Ματέου Αλεμάνι για να εξετάσουν την πιθανότητα συνεργασίας.

Πάντως, οι συνομιλίες των δύο πλευρών αναμένεται να γίνουν υπό άκρα μυστικότητα, καθώς ο Ρόναλντ Κούμαν δεσμεύεται με τους Καταλανούς έως το 2022. Παρ' όλα αυτά το μέλλον του Ολλανδού τεχνικού στον πάγκο των «μπλαουγκράνα», παραμένει αβέβαιο.

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης