Serie A, Τορίνο-Μίλαν 0-7: Με επτάρα 62 ετών αγκαλιάζει το σεντόνι του Champions League - Δείτε τα γκολ

Serie A, Τορίνο-Μίλαν 0-7: Με επτάρα 62 ετών αγκαλιάζει το σεντόνι του Champions League - Δείτε τα γκολ

Πρώτη επικράτηση των «ροσονέρι» τέτοιο σκορ από το 1959 - Με νίκη επί της Κάλιαρι κλειδώνει και μαθηματικά το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση

milan_fc
Καταιγιστική ήταν η Μίλαν στο Τορίνο και συνέτριψε στην «γκρανάτα» με επτάρα. Οι «ροσονέρι» με πρωταγωνιστή τον Άντε Ρέμπιτς (χατ-τρικ) και άξιους συμπαραστάτες τους Φρανκ Κεσιέ, Μπραχίμ Ντίαθ και Τεό Ερναντέζ διέλυσαν τους γηπεδούχους και πανηγύρισαν νίκη με 7-0 στη Serie A για πρώτη φορά μετά από το 1959. Χρειάζονται ένα τρίποντο την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην Κάλιαρι για να «κλειδώσουν» το εισιτήριο για το Champions League καθώς υπερτερούν στην ισοβαθμία της Γιουβέντους, η οποία νίκησε εκτός έδρας (1-3) τη Σασουόλο.

Στο 19ο λεπτό ο Μπραχίμ Ντίαθ βγήκε από δεξιά, κουβάλησε την μπάλα συγκλίνοντας προς το κέντρο και έβγαλε αριστερά στον Τεό Ερναντέζ, ο οποίος με εξαιρετικό φαλτσαριστό με το αριστερό δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σίριγκου και άνοιξε το σκορ με ένα πανέμορφο γκολ. Στο 24ο ο Ρέμπιτς έβγαλε την κάθετη για τον Καστιγέχο, ο Ισπανός όμως δεν πρόλαβε να κάνει το πλασέ γιατί ο Λιάνκο τον ανέτρεψε.

Ο Κεσιέ ανέλαβε την εκτέλεση και ήταν εύστοχος στο 26ο λεπτό, διευρύνοντας το προβάδισμα των «ροσονέρι» σε 0-2. Στο 50ο ο Κεσιέ έκανε εξαιρετική κίνηση από αριστερά και έβγαλε για τον Μπραχίμ Ντίαθ, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 62' οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν την μπάλα με τη μία επαφή, ο Ρέμπιτς έβγαλε την κάθετη για τον Ερναντέζ, ο οποίος έσκασε για το δεύτερο δικό του γκολ και τέταρτο της ομάδας του στο ματς. Τη σκυτάλη, έπειτα, πήρε ο Άντε Ρέμπιτς. Απέναντι σε μια Τορίνο που πελαγοδρομούσε, ο Κροάτης στο 67' έκανε το 0-5 και στο 72' το 0-6. Δεν του έφταναν τα δύο γκολ, όμως, έφτασε και στο χατ-τρικ. Στο 79' σε άδεια άμυνα με το γόνατο έκανε το 0-7, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.


Κλείσιμο


ΤΟΡΙΝΟ: Σίριγκου, Σινγκό, Μπρεμέρ, Λιάνκο, Μπουοντζόρνο, Ροντριγκέθ (56' Ανσάλντι), Μπαζέλι (56' Βέρντι), Μαντραγκόρα, Λινέτι (56' Ρινκόν), Τζάτζα, Μπονατσόλι.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Κιέρ, Τομόρι, Ερναντέζ (69' Ντάλοτ), Κεσιέ, Μπενασέρ (46' Μεϊτέ), Καστιγέχο, Ντίαθ (63' Κρούνιτς), Τσαλχάνογλου (70' Λεάο), Ρέμπιτς (80' Μάντζουκιτς).

Πηγη:gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα: 

Μάικλ Τζόρνταν: Αποκάλυψε την τελευταία συνομιλία του με τον Κόμπι Μπράιαντ

Νύχτα τρόμου για Σφαιρόπουλο: Κλείστηκε σε καταφύγιο στο Τελ Αβίβ

Αντριάνο: «Μετά τον θάνατο του πατέρα μου είχα μία μεγάλη τρύπα στην καρδιά» (vid).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης