Champions League: Προς Ντραγκάο ο τελικός

Champions League: Προς Ντραγκάο ο τελικός

Προς το Ντραγκάο του Πόρτο οδεύει η διεξαγωγή του τελικού του Champions League (29/5) ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι σύμφωνα με το Sky Sport

dragao
Την ώρα που αναμένεται η τοποθέτηση της UEFA για την έδρα διεξαγωγής του τελικού του Champions League - η Κωνσταντινούπολη παραμένει στον «αέρα» από τη στιγμή που η Τουρκία τέθηκε στην «κόκκινη ζώνη» των χωρών του Ηνωμένου Βασιλείου - σε ρεπορτάζ του ιταλικού Sky Sport υποστηρίζεται ότι το «Ντραγκάο» θα φιλοξενήσει τη σπουδαία αναμέτρηση της 29ης Μαΐου ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι.

Η Πορτογαλία ήταν από την πρώτη στιγμή μία από τις λύσεις που εξέταζε η UEFA, όπως είχε αποκαλύψει το ESPN. Τις τελευταίες ώρες η υποψηφιότητα απέκτησε μεγαλύτερη δυναμική. Άλλωστε η χώρα της Ιβηρικής βρίσκεται στην «πράσινη ζώνη» των χωρών. Σύμφωνα με τον Άντζελο Μανιάντε του Sky Sport το γήπεδο της Πόρτο θα είναι η έδρα του τελικού της τρέχουσας σεζόν. O Ιταλός δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι η αλλαγή έδρας θα ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι και ο τελικός της περσινής διοργάνωσης (Final 8) διεξήχθη στην Πορτογαλία, αλλά στη Λισαβόνα. Ο Μπόρις Τζόνσον πριν από λίγες μέρες με δηλώσεις του στη Sun είχε καλέσει την UEFA να διεξαχθεί επί αγγλικού εδάφους (το «Γουέμπλεϊ έμοιαζε ως επικρατέστερο σενάριο).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Γλυκά Νερά: Τα πρώτα λόγια του συζύγου της 20χρονης στους αστυνομικούς - «Φορούσαν κουκούλες»

Γλυκά Νερά: Σε κατάσταση σοκ ο σύζυγος της 20χρονης - Με συγγενείς το 11 μηνών μωρό της οικογένειας

Τι αλλάζει στη ζωή μας από την Παρασκευή - Μετακινήσεις, SMS, λιανεμπόριο και τουρισμός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης