Champions League: Φαβορί το Ντραγκάο για τον τελικό μετά τη μη συμφωνία UEFA-Βρετανών
Η βρετανική κυβέρνηση και η UEFA δεν κατέληξαν σε συμφωνία για τη διεξαγωγή του τελικού του Champions League στο Λονδίνο, ενώ το Οπόρτο δείχνει να είναι πλέον η επικρατέστερη έδρα
Η UEFA μπορεί να είναι διαλλακτική στο να αλλάξει η έδρα και να μη γίνει ο τελικός στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο προτείνει το Ντραγκάο στο Οπόρτο. Στην Πορτογαλία, τα υγειονομικά μέτρα είναι πιο χαλαρά επειδή η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη από ό, τι στην Τουρκία. Η οριστική απόφαση αναμένεται να παρθεί την Τρίτη 11 Μαΐου.
Τα My market επενδύουν εδώ και 13 χρόνια στην ιχνηλασιμότητα των εγχώριων φρούτων και λαχανικών, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να γνωρίζουν την προέλευση και τη διαδρομή κάθε επιλογής τους.