Χιμένεθ: «Βλέπω παίκτες που θέλουν να τα δώσουν όλα, αλλά δεν μπορούν λόγω της φυσικής κατάστασης»

Χιμένεθ: «Βλέπω παίκτες που θέλουν να τα δώσουν όλα, αλλά δεν μπορούν λόγω της φυσικής κατάστασης»

Ανακουφισμένος από την εξασφάλιση ευρωπαϊκής παρουσίας εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ και μίλησε για τον επόμενο στόχο της ΑΕΚ

Jimenez
Η σεζόν έχει happy end για την ΑΕΚ, καθώς εξασφάλισε ευρωπαϊκή παρουσία για το 2020-21 και ο Μανόλο Χιμένεθ εξέφρασε την ικανοποίησή του μέσω του διαδικτυακού καναλιού των «κιτρινόμαυρων».

Ο 57χρονος τεχνικός στάθηκε και πάλι στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, τονίζοντας ότι βλέπει παίκτες που «να μην μπορούν να δώσουν όλα όσα θέλουν να κατακτήσουν». Επιπλέον, επεσήμανε ότι ο επόμενος στόχος της «Ένωσης» είναι η κατάκτηση της τρίτης θέσης.

«Είναι η δυσκολότερη περίοδος αν σκεφτώ ότι στα 14 χρόνια επαγγελματικής ζωής ως ποδοσφαιριστής και όλα τα χρόνια που έχω ζήσει ως προπονητής. Είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις ποδοσφαιριστές να θέλουν, αλλά λόγω της φυσικής κατάστασης να μην μπορούν να δώσουν όλα όσα θέλουν να κατακτήσουν. Αν και μάχονται για να τα κατακτήσουν όλα.

Θα πρέπει να δεχθούμε την κριτική που έχει γίνει λόγω αρνητικών αποτελεσμάτων. Όμως θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι μπορούσαμε να υπολογίσουμε ένα μέσο όρο 12, 13, 14 ποδοσφαιριστές με όλα τα προβλήματα που υπήρχαν στην ομάδα. Αν δεν είχαμε εξασφαλίσει τη θέση μας στην Ευρώπη, θα ήταν δύσκολο ο Κρίστισιτς να μπορέσει να παίξει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

AEK F.C. - «Τώρα να παλέψουμε για την 3η θέση»


Κλείσιμο
Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό υπήρξαν ποδοσφαιριστές που έπαιζαν στα όρια, όπως ο Λόπες, ο Τσιγκρίνσκι, ο Μάνταλος, ο οποίος χρειάστηκε να παίξει σχεδόν τραυματίας. Ο Κρίστισιτς, ο οποίος είχε θέμα, αλλά προσπάθησε. Πολλοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να βοηθήσουν την ομάδα.

Αν δούμε στον πάγκο, υπήρξε μία διαθέσιμη λύση για τον άξονα. Ο Σάκχοφ, ο οποίος προέρχεται από μία μεγάλη χρονική περίοδο εκτός και δεύτερη φορά από Covid. Είναι ποδοσφαιριστές οι οποίοι, όπως έχω πει από τον Φεβρουάριο προσπαθούν να τα δώσουν όλα. Δεν μπορούν να δώσουν παραπάνω γιατί τα δίνουν όλα κι αυτό συνεχίζω να το λέω. Είμαι ικανοποιημένος από την πρόθεση που έχει κάποιος να τα δώσει όλα. Φυσικά και πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι. Τι άλλο πρέπει να τους ζητήσουμε.

Απομένουν δύο αγώνες. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να αποδώσουμε όπως πρέπει και γιατί όχι να προσπαθήσουμε να πάρουμε και την 3η θέση. Να τελειώσουν τα Play Off, να γίνει ανάλυση, να δούμε τι συνέβη, γιατί συνέβη και να δούμε τι λύσεις μπορούν να βρεθούν γιατί αυτό πρέπει να κάνει μία ομάδα, η οποία έχει ως στόχο να είναι στην κορυφή», ανέφερε ο έμπειρος προπονητής.




Ειδήσεις σήμερα

Ντόντσιτς: Χτύπησε αντίπαλο σε… ευαίσθητη περιοχή και αποβλήθηκε

Χάνει Ολυμπιακό ο Σβαμπ

Παναθηναϊκός: «Κράξιμο» οπαδών στη Λεωφόρο για τη φετινή αποτυχία – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης