ΑΕΚ: Με Μάνταλο και Μπακάκη κόντρα στον Παναθηναϊκό
Στην αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό βρίσκονται Μάνταλος και Μπακάκης
Με Μάνταλο και Μπακάκη η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League, με τον αρχηγό της «Ένωσης» να παίρνει μέρος στην προπόνησης. Ως εκ τούτου, ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος περίμενε τον διεθνή άσο μέχρι σχεδόν την τελευταία στιγμή, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Όπως και τονΜιχάλη Μπακάκη.
Αντιθέτως, εκτός είναι ο Λιβάι Γκαρσία και το καλό σενάριο είναι να προλάβει τα δύο τελευταία παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος, με Αστέρα στην Τρίπολη και Άρη στο ΟΑΚΑ.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.