Νάγκελσμαν: «Μοναδική ευκαιρία η Μπάγερν»

Νάγκελσμαν: «Μοναδική ευκαιρία η Μπάγερν»

Πολύ δελεαστική για να την απορρίψει ήταν η πρόταση της Μπάγερν προς τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος και μίλησε δημόσια για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του από το ερχόμενο καλοκαίρι

naggelsman-flick
Ο «γάμος» μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Γιούλιαν Νάγκελσμαν το ερχόμενο καλοκαίρι οριστικοποιήθηκε και «σπάει ταμεία», αποτελώντας την ακριβότερη μετακίνηση προπονητή στην ιστορία. Ο μόλις 33 ετών coach, νεότερος κι από τον αρχηγό των Βαυαρών, Μάνουελ Νόιερ, θα αφήσει τη Λειψία μετά από δύο χρόνια για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών, σε ένα project που όπως είχε δηλώσει και στο παρελθόν, δεν θα μπορούσε να αρνηθεί. Πλέον, το επιβεβαίωσε και στην επίσημη ιστοσελίδα των Ταύρων και χαρακτήρισε τη Μπάγερν μια «μοναδική ευκαιρία» στην καριέρα του:

«Η Λειψία είναι ξεχωριστός σύλλογος - ωστόσο αποχωρώ και θα το κάνω με βαριά καρδιά. Δεν ήταν μυστικό το γεγονός ότι η θέση του προπονητή στη Μπάγερν Μονάχου ήταν ελκυστική για μένα και θα ήθελα να αναλάβω αυτή τη δουλειά αν μου προέκυπτε ποτέ αυτή η ευκαιρία. Η θέση στη Μπάγερν είναι μια μοναδική ευκαιρία για μένα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Όλιβερ Μίντζλαφ (αθλητικός διευθυντής) και τα υπόλοιπα μέλη της Λειψίας που βρήκαν τη λύση και μου έδωσαν τη δυνατότητα».
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

«Ο Ολυμπιακός μίλησε με Μπουφόν»!

Μαραντόνα: Από «απερισκεψία και απειρία» ο θάνατός του, λέει ιατρική έκθεση

Μπάγερν Μονάχου: Ανακοίνωσε την συμφωνία με Νάγκελσμαν!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης