Mπόλονι: «Μας στέρησαν βαθμούς, σε λίγο θα φέρουν διαιτητές από την Μογγολία»

Mπόλονι: «Μας στέρησαν βαθμούς, σε λίγο θα φέρουν διαιτητές από την Μογγολία»

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Παναθηναϊκού ξέσπασε κατά της διαιτησίας - «Σε λίγο θα έρχονται διαιτητές από την Μογγολία, μας έχουν στερήσει βαθμούς, ως εδώ» είπε μεταξύ άλλων

bolonidiloseis
Μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, ήταν έξαλλος με τις διαιτητικές αποφάσεις των τελευταίων παιχνιδιών. Ο Ρουμάνος τεχνικός είπε στην κάμερα της NOVA τα εξής:

«Κάναμε έναν πολύ καλύτερο αγώνα σε σχέση με το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην ΑΕΚ. Υπήρξαν μερικές φάσεις που δεν ήταν στο ύψος, στο επίπεδο που έπρεπε. Όταν έρχεσαι σε μια έδρα, όπου ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει τον Ολυμπιακό, κοιτάμε να κάνουμε το καλύτερο. Ήμασταν καλοί και δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την προσπάθεια των παικτών μου. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι: Με ενοχλούν δύο πράγματα.

Δεν ξέρω ποιος φταίει. Φέρνουν ξένους διαιτητές, τους πληρώνουν να έρθουν μέχρι εδώ και από τότε που βρέθηκα εδώ ποτέ δεν μίλησα για την διαιτησία. Το πέναλτι με την ΑΕΚ δεν ήταν πέναλτι. Η αποβολή του Μαουρίσιο δεν ήταν αποβολή. Ο Μαουρίσιο παίρνει την πρώτη κίτρινη γιατί μιλά για ένα ανύπαρκτο πέναλτι. Ήταν μια άδικη αποβολή. Εδώ υπάρχει μια κατάσταση απολύτως λάθος. Χωρίς να θέλω να είμαι σοβινιστής, δεν θέλω να αναφέρω χώρες.

Αυτοί που έρχονται είναι καλύτεροι από τους Έλληνες διαιτητές; Είδα Έλληνες που σφύριξαν καλά στα πλέι-οφ. Με ενοχλεί που φέρνουμε διαιτητές από οπουδήποτε, έρχονται από χώρες με κατώτερο ποδόσφαιρο από το ελληνικό. Το δεύτερο που θέλω να πω είναι το εξής: Τι αισθάνονται οι Έλληνας διαιτητές όταν βλέπει πως τον αντικαθιστούν από την Εσθονία; Σε λίγο θα φέρουν από την Μογγολία! Στα δύο τελευταία παιχνίδια χάσαμε βαθμούς εξαιτίας των διαιτητών. Λυπάμαι που αναγκάστηκα να μιλήσω για τους διαιτητές αλλά είναι αρκετά μέχρι εδώ».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Δραματική προειδοποίηση από Παυλάκη: Θα πληρώσουμε το άνοιγμα της κοινωνίας με χιλιάδες θανάτους

Κεραμέως: Στις 14 Ιουνίου ξεκινούν στα ΓΕΛ οι Πανελλαδικές, στις 15 στα ΕΠΑΛ - Τι θα γίνει με όσους ασθενήσουν

Πώς ένας «δεσμός αίματος» με μια Ελληνίδα χάρισε ζωή σε έναν 25χρονο Ιταλό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης