Ναδάλ για Τσιτσιπά: «Θα παίξω με τον καλύτερο παίκτη στο Tour»

Ναδάλ για Τσιτσιπά: «Θα παίξω με τον καλύτερο παίκτη στο Tour»

O Ράφα Ναδάλ μίλησε για τον τελικό της Κυριακής (17.00, COSMOTE SPORT 6HD)  στο Barcelona Open και δήλωσε ότι θα είναι δύσκολος και πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι φανταστικός παίκτης.

tsitsipas00
Τον 9ο του αγώνα με τον Στέφανο Τσιτσιπά θα δώσει την Κυριακή (17:00, Cosmote Sport 6) ο Ράφα Ναδάλ ο οποίος έχει 6-2 με τον Έλληνα και 2-0 σε τελικούς.

Παρά το πολύ σημαντικό ποσοστό του και τα φανταστικά ποσοστά στο χώμα (60 τίτλοι, 451 νίκες) ο Ισπανός υπολογίζει ιδιαίτερα τον Έλληνα.

Πως να μην τον υπολογίζει όμως αφού ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι αήττητος (9-0, 17-0 σετ) το 2021 στο χώμα και έχει το καλύτερο ποσοστό νικών στο Tour (26-6).

Ο Ράφα Ναδάλ σαφώς και δεν περιμένει να είναι εύκολος ο τελικός όσο εκείνος του 2018 αλλά θέλει να κατακτήσει τον 12ο τίτλο του σε 12 τελικούς στη Βαρκελώνη!

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς, παίζει καλύτερα από ποτέ. Πρέπει να είμαι έτοιμος να ανεβάσω το επίπεδό μου. Είναι νέος, έχει πάθος και είναι φυσιολογικό να βελτιώνεται. Δουλεύοντας κάθε μέρα ανεβάζεις το επίπεδό σου.

Δεν με με εκπλήσσει η πρόοδός του, ήξερα ότι είναι φανταστικός παίκτης. Είναι ευκαιρία για μένα να παίξω με τον καλύτερο παίκτη αυτή τη στιγμή στο tour. Ελπίζω να είμαι έτοιμος να τον αντιμετωπίσω», είπε μεταξύ άλλων ο Ράφα Ναδάλ για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η μοναδική νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Ράφα Ναδάλ στο χώμα είναι εκείνη του 2019 (5ος) στον ημιτελικό του Madrid Open με 2-1 σετ.

Διαβάστε περισσότερα: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης