Η JP Morgan χρηματοδοτεί με 3, 5 δισ. ευρώ την European Super League
Το Reuters ανακοίνωσε ότι ο μεγάλος χρηματοδότης της European Super League, που ίδρυσαν 12 εκ των κορυφαίων συλλόγων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου πρόκειται να είναι η αμερικανική τράπεζα JP Morgan!
Η European Super League δεν φαίνεται να είναι ένα πυροτέχνημα, που έσκασε για τη δημιουργία εντυπώσεων.
Σύμφωνα με το Reuters, η JP Morgan είναι η εταιρία που θα αποτελέσει το μεγάλο χρηματοδότη του νέου εγχειρήματος που ήδη έχει προκαλέσει ουκ ολίγες αντιδράσεις.
Από τη στιγμή, λοιπόν, που υπάρχει χρήμα δεν θα υπάρχουν εμπόδια για να... τρέξει αυτό το εγχείρημα πιο γρήγορα και με λιγότερα εμπόδια μπροστά του.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς