Χουάνκαρ: «Δεν θα πετάξουμε λευκή πετσέτα, το 100% για τη φανέλα του Παναθηναϊκού»

Χουάνκαρ: «Δεν θα πετάξουμε λευκή πετσέτα, το 100% για τη φανέλα του Παναθηναϊκού»

Δεν πρόκειται να πετάξουν «λευκή πετσέτα» οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την ήττα τους από τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Χουάνκαρ, ο οποίος δήλωσε ότι θέλει να δίνει το 100% του για τους «πράσινους»

xouankarr
Δεν προτίθενται να πετάξουν... λευκή πετσέτα στον Παναθηναϊκό, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε και ο Χουάνκαρ.

Ο αριστερός μπακ των «πρασίνων» μίλησε εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης της ομάδας του με τον Άρη (18/4, 15:00) για την 4η αγωνιστική των playoffs της Super League 1. Μεταξύ άλλων, στάθηκε και στην προσωπική του απόδοση, ενώ δήλωσε ότι θέλει να δίνει το 100% για τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cap984ucr8yh-sf)


Αναλυτικά, ο Χουάνκαρ μίλησε στα κανάλια Novasports για:

-το ματς κόντρα στον Άρη: «Παίζουμε ένα δύσκολο ματς κόντρα στον Άρη, αν και πλέον όλα τα παιχνίδια των playoffs έχουν τη δική τους δυσκολία. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια θέληση για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα και την προσπάθεια που κάναμε στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον Άρη, ειδικά από τη στιγμή που αγωνιζόμαστε στην έδρα μας».

-το αν μια ήττα από τον Ολυμπιακό επηρεάζει την ψυχολογία των παικτών: «Οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα επηρεάζει την ψυχολογία. Ο δρόμος όμως είναι μακρύς και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να πετάξουμε λευκή πετσέτα και να σηκώσουμε ψηλά τα χέρια. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

-τη δική του απόδοση: «Είμαι χαρούμενος. Ξέρω τι μπορώ να προσφέρω. Το απέδειξα και όταν έπαιζα στη La Liga. Είμαι 31 ετών, αλλά κοιτάω συνέχεια να βελτιώνομαι. Θέλω να δίνω το 100% για τη φανέλα του Παναθηναϊκού, τους φιλάθλους της ομάδας, τους συμπαίκτες μου και όλους στον σύλλογο».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Οκτώ νεκροί μετά από πυροβολισμούς σε κτίριο της FedEx στην Ιντιανάπολις

Σκληρές εικόνες: Αστυνομικός στις ΗΠΑ πυροβολεί 13χρονο που σηκώνει τα χέρια ψηλά

Εμβόλιο Pfizer: Γιατί θα χρειαστεί και τρίτη δόση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης