Πάει για το «μπαμ» με Χάαλαντ η Μπαρτσελόνα - Στη Βαρκελώνη ο πατέρας και ο ατζέντης του!

Πάει για το «μπαμ» με Χάαλαντ η Μπαρτσελόνα - Στη Βαρκελώνη ο πατέρας και ο ατζέντης του!

Μπορεί για τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα να ακούγεται σαν πρωταπριλιάτικο αστείο, ωστόσο ο σύλλογος φαίνεται πως πάει για το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού με τον Έρλινγκ Χάαλαντ

haaland-riola
Εξήγηση ενδέχεται να έχει η αφλογιστία του επιθετικού της Μπορούσια Ντόρτμουντ με την εθνική του ομάδα, Νορβηγία, αφού το μυαλό του φαίνεται να... ταξιδεύει Καταλονία μεριά.

Σύμφωνα με φωτογραφικό ρεπορτάζ τόσο ο πατέρας του, Άλφι, όσο και ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, προσγειώθηκαν στη Βαρκελώνη όπου τους παρέλαβε ο βοηθός του νέου προέρδου, Χοάν Λαπόρτα, με σκοπό να συζητήσουν το ενδεχόμενο ολοκλήρωσης της μεταγραφής της δεκαετίας.

Υπό τον Λαπόρτα, με τον οποίο στην ηγεσία η Μπαρτσελόνα είχε κατακτήσει τα πάντα κατά την πρόσφατη εποχή της απόλυτης κυριαρχίας της, ο σύλλογος ευελπιστεί πως θα κάνει μια νέα αρχή και από τη νέα σεζόν θα αρχίσει να πρωταγωνιστεί στο τοπ επίπεδο εκ νέου, αλλά και πως θα μπορέσει να κρατήσει στις τάξεις του τον Λιονέλ Μέσι ο οποίος την τελευταία χρονιά δείχνει να σκέφτεται να κλείσει το σπουδαίο μεταξύ τους κεφάλαιο.

Όλα αυτά έρχονται μόλις λίγες ώρες μετά την διάψευση του Ραϊόλα, ο οποίος χαρακτήρισε fake news τις επαφές με τους Καταλανούς. Πάντως, σύμφωνα με όσα ακούγονται, το deal είναι αρκετά πιθανό να ολοκληρωθεί, και για να γίνει αυτό η Ντόρτμουντ θα πρέπει να εισπράξει ένα ποσό της τάξης των 145 εκατομμυρίων ευρώ. Βεβαίως, και εφόσον οι συζητήσεις γίνουν σε καλό κλίμα, μένει να φανεί εάν η Μπαρτσελόνα θα μπορέσει να καλύψει την συμφωνία, δεδομένων των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Εκτός από το εκ των Golden Boys του ποδοσφαίρου, Χάαλαντ, η Μπάρσα φημολογείται πως θα κάνει δυναμικό μεταγραφικό μπάσιμο γενικά, με το όνομα που απασχολεί τόσο για την ενίσχυση του συνόλου όσο και αυτήν στην υπόθεση Μέσι να είναι αυτό του συμπατριώτη και πολύ καλού φίλου του τελευταίου, Σέρχιο Αγουέρο.


Ειδήσεις σήμερα 

Λονδίνο: Ακτιβιστές για το κλίμα βανδάλισαν με μαύρη μπογιά την Τράπεζα της Αγγλίας

Σον: Δεν ανανεώνει με Τότεναμ κι η Μπάγερν Μονάχου περιμένει!

Λέικερς - Μπακς: Η αγκαλιά των αδερφών Αντετοκούνμπο στο τέλος του ματς! (vid)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης