«Θέλω να σας ξαναδώ»: Επιθετικό μάρκετινγκ από υποψήφιο για την προεδρία της Μπαρτσελόνα έξω από το... «Σαντιάγο Μπερναμπέου»

«Θέλω να σας ξαναδώ»: Επιθετικό μάρκετινγκ από υποψήφιο για την προεδρία της Μπαρτσελόνα έξω από το... «Σαντιάγο Μπερναμπέου»

Σε... επιθετικό μάρκετινγκ προχώρησε ο υποψήφιος για την προεδρία της Μπαρτσελόνα, Χοάν Λαπόρτα, που κρέμασε ένα μεγάλο μπάνερ για τις εκλογές στον καταλανικό σύλλογο έξω από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου», γήπεδο της μισητής αντιπάλου, Ρεάλ Μαδρίτης

laporta
Με έναν αν μη τι άλλο πρωτότυπο και ευφάνταστο τρόπο, ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου (2003-2010) ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης από τα 110.000 μέλη του καταλανικού συλλόγου, με την ομάδα του να αναλαμβάνει να κρεμάσει ένα μεγάλο πανό έξω από το «Μπερναμπέου» θέλοντας να δείξει πως ο Λαπόρτα... δεν αστειεύεται.

«Θέλω να σας ξαναδώ», το μήνυμα του Λαπόρτα, με το σήμα των «μπλαουγκράνα» να είναι καμουφλαρισμένο, σε κοραλί αποχρώσεις και μια καρδιά στην δεξιά μεριά.

EpSHZh7UYAAj2s0-_1_


Κλείσιμο
Με τον Λαπόρτα στην προεδρία η Μπαρτσελόνα είχε κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα Ισπανίας και δύο Τσάμπιονς Λιγκ, στα... σημαντικότερα τρόπαια της επταετίας. Αυτή πάντως δεν είναι η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, την οποία είχε καταθέσει πριν από δύο εβδομάδες.


Ειδήσεις σήμερα:

Επιχείρηση «Ελευθερία»: Πυρετώδεις προετοιμασίες για την εφαρμογή του εθνικού σχεδίου εμβολιασμού

Γεωργιανή παρουσιάζεται ως οικιακή βοηθός και... ξαφρίζει κοσμήματα αξίας χιλιάδων ευρώ

GNTM3: Νικητής ο Ηρακλής Τσουζίνοφ - Όλα όσα έγιναν στον τελικό - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης