Σον: Δεν ανανεώνει με Τότεναμ κι η Μπάγερν Μονάχου περιμένει!
Ο Σον δεν ανανεώνει με την Τότεναμ και στην Μπάγερν Μονάχου... περιμένουν στη γωνία για να κάνουν την κίνησή τους!
Εκτός από την ανανέωση του συμβολαίου του Λεβαντόφσκι, στην Μπάγερν Μονάχου σχεδιάζουν να δυναμώσουν κι άλλο την επιθετική τους γραμμή.
Σύμφωνα με το «Football Insider», οι Βαυαροί έχουν στο στόχαστρό τους τον Σον, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε... άγνοια για το μέλλον του παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τότεναμ μέχρι το 2023.
Οι Λονδρέζοι τού έχουν προσφέρει νέο 5ετές συμβόλαιο με απολαβές που αγγίζουν τις 200.000 λίρες ανά εβδομάδα, με τον ίδιο ωστόσο να ζυγίζει τις επιλογές του.
Στην Μπάγερν παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από την περίπτωσή του, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα και μένει να δούμε αν θα προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση για τον 28χρονο.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.