Κύπελλο Αγγλίας, Λέστερ-Γιουνάιτεντ 3-1: Ο Ιεανάτσο έβγαλε νοκ-άουτ τους Διαβόλους - Δείτε τα γκολ

Κύπελλο Αγγλίας, Λέστερ-Γιουνάιτεντ 3-1: Ο Ιεανάτσο έβγαλε νοκ-άουτ τους Διαβόλους - Δείτε τα γκολ

Μετά το Λιγκ Καπ και το… πρωτάθλημα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε εκτός και από τον στόχο του FA Cup, με τον «καυτό» Ιεανάτσο (δύο γκολ, 7 σε 4 ματς) και τα τραγικά λάθη της άμυνας να δίνουν ιστορική πρόκριση στη Λέστερ (3-1) - Με Σαουθάμπτον στους «4» οι Αλεπούδες

leicesterfinals
Επειτα από 39 χρόνια, η Λέστερ πανηγυρίζει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας και μάλιστα με πανηγυρικό τρόπο. Οι «Αλεπούδες» επικράτησαν 3-1 εντός έδρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάρη στον «καυτό» Ιεανάτσο και στην τραγική ανασταλτική λειτουργία των φιλοξενούμενων. Κάκιστος ο Φρεντ, υπεύθυνος για το 3ο γκολ ο Χέντερσον και η Λέστερ θα βρει στα ημιτελικά τη Σαουθάμπτον!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ca39b3cxzse1-sf)


Με αλλαγές η Γιουνάιτεντ στο ματς, ο Μπρούνο έμεινε εκτός, όπως και οι Ράσφορντ, Καβάνι, με τον Φαν Ντε Μπέεκ να παίρνει θέση στο βασικό σχήμα πίσω από τον Γκρίνγουντ. Η Λέστερ μπήκε πιο δυνατά, πίεσε και στο 20λεπτο είχε δυο καλές στιγμές, αλλά τόσο ο Ιεανάτσο όσο και ο Βάρντι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Ωστόσο, στο 25' ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους.

Ο Μαγκουάιρ έκανε λάθος πάσα στον Φρεντ, ο Βραζιλιάνος έκανε γκάφα, γύρισε στον Ιεανάτσο, ο οποίος πέτυχε το 6ο του γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Η Γιουνάιτεντ αποφάσισε να αντιδράσει, πίεσε και στο 38' έφτασε στην ισοφάριση. Στην πιο οργανωμένη προσπάθειά της βρήκε δίχτυα. Ο Πογκμπά έκανε το γύρισμα, ο Φαν ντε Μπέεκ άφησε ιδανικά και ο Γκρίνγουντ με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-1.

Εξαιρετική η Λέστερ, γκάφες η Γιουνάιτεντ!

Ιδιο σκηνικό στην επανάληψη, με τη Λέστερ να μπαίνει δυνατά, να πιέζει και να σκοράρει στο 52'! Τραγική ανασταλτική λειτουργία, ο Τίλεμανς βρήκε χώρο, Μάτιτς και Φρεντ τον... κοιτούσαν και ο Βέλγος με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 2-1. Μάλιστα, οι «Αλεπούδες» θα μπορούσαν να «καθαρίσουν» την πρόκριση στο 58', αλλά ο Βάρντι έκανε κάκιστο τελείωμα. Ο Σόλσκιερ έκανε τετραπλή αλλαγή, πέρασε στο ματς Μπρούνο, Καβάνι, ΜακΤόμινεϊ και Σο, η ομάδα του βρήκε ρυθμό, αλλά όχι τον τρόπο να φέρει το ματς στα ίσα.

Αντίθετα, η Λέστερ είχε την ουσία, πίεσε ψηλά και ανάγκασε τη φιλοξενούμενη σε ακόμα ένα σοβαρό λάθος. Ετσι, στο 78' ο Χέντερσον έκανε τραγική έξοδο και ο Ιεανάτσο πέτυχε το δεύτερο τέρμα του, διαμορφώνοντας το 3-1. Η απάντηση της Μάντσεστερ ήταν ένα καλό φάουλ του Μπρούνο, το οποίο όμως έδιωξε ο Σμάιχελ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Ένα βήμα πριν την «επιστράτευση» γιατρών - Το «ναυάγιο» στην τηλεδιάσκεψη κυβέρνησης και ιατρικών συλλόγων 

Κορωνοϊός - Η Αττική στον κλοιό της πανδημίας - Κέντρο και Πειραιάς στο «βαθύ κόκκινο» 

Το απόλυτo φουτουριστικό σκηνικό στην Ιταλία: Εστιατόρια σε πύργους και ιπτάμενα ταξί για τους τουρίστες - Φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης