Πόλο: Τεράστια πρόκριση για τον Ολυμπιακό στο Final 4 της Euroleague!

Πόλο: Τεράστια πρόκριση για τον Ολυμπιακό στο Final 4 της Euroleague!

Την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας πήρε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού παίρνοντας τη μεγάλη νίκη 10-5 απέναντι στην Σαμπαντέλ

5262341
Τεράστια επιτυχία για την ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκες πήραν την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας με μεγάλη νίκη 10-5 στο κολυμβητήριο του Πειραιά, καταφέρνοντας να ανατρέψουν το εις βάρος του 14-12 από το πρώτο ματς στη Βαρκελώνη.

"Κλειδί" του αγώνα ήταν η άμυνα που έπαιξαν οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη οι οποίες κατάφεραν να κρατήσουν τις Ισπανίδες στα πέντε τέρματα. Η ελληνική ομάδα ανέβασε την απόδοσή της επιθετικά, στη τελευταία περίοδο εκεί που με επιμέρους σκορ, 4-1 κατάφερε να αυξήσει και τη διαφορά του σκορ στα πέντε γκολ.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Νικόλ Ελευθεριάδου με τρία γκολ.

Η σημασία της επιτυχίας αυτής, είναι ακόμη μεγαλύτερη εάν λάβουμε υπόψη μας το γεγονός ότι το πρωτάθλημα στη χώρα μας λόγω των μέτρων του κορωνοϊού έχει σταματήσει και υπάρχουν μεγάλα προβλήματα και στην πραγματοποίηση των προπονήσεων, την στιγμή που οι προπονήσεις και το πρωτάθλημα στην Ισπανία διεξάγεται κανονικά.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 3-2, 4-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε 2, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 3 , Κανετίδου, Αβραμίδου 1 , Σιούτη 1, Πλευρίτου Μ 1 , Τορνάρου, Πλευρίτου Β. , Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου.

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ: Ράμος, Φαν Ντε Σλοτ 1, Ρουίζ, Εσπιναγκόζα, Πέρεζ, Ναβάρο 1 , Γκαρσία 1 , Φόρκα , Κέουνιγκ 1 , Τάνκεβα 1, Λόπεζ , Γκαρσία.

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης