Σάρα Καρμπονέρο: Ανακοίνωσε επίσημα τον χωρισμό της με τον Κασίγιας

Σάρα Καρμπονέρο: Ανακοίνωσε επίσημα τον χωρισμό της με τον Κασίγιας

Με ένα συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η αθλητικογράφος Σάρα Καρμπονέρο, ανακοίνωσε δημόσια τον χωρισμό της με τον Ίκερ Κασίγιας ύστερα από πέντε χρόνια γάμου

casigias-0
Τις φήμες περί διαζυγίου της με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα Ίκερ Κασίγιας, επιβεβαίωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η όμορφη αθλητικογράφος, Σάρα Καρμπονέρο.

Μάλιστα, την Τετάρτη 10/03 το πρωτοσέλιδο του ισπανικού περιοδικού «Lecturas» έκανε λόγο για τίτλους τέλους του γάμου του ερωτευμένου ζευγαριού, ωστόσο σήμερα η 37χρονη παρουσιάστρια αποφάσισε να ανακοινώσει επίσημα δια του στόματος της πως ο γάμος της με τον Ισπανό γκολκίπερ έλαβε τέλος, τονίζοντας βέβαια πως η αγάπη και ο αμοιβαίος σεβασμός θα παραμείνουν για πάντα. Στο μακροσκελές της κείμενο έγραψε μεταξύ άλλων:

«Tόσο εγώ όσο και ο Ίκερ αισθανόμαστε υπερήφανοι για την οικογένεια που χτίσαμε με αγάπη, η οποία μας γέμισε ευτυχία όλα αυτά τα χρόνια. Η αγάπη μας αυτή παίρνει διαφορετικούς δρόμους, αλλά θα συνεχίσουμε μαζί στο καθήκον να είμαστε αφοσιωμένοι γονείς όπως το έχουμε κάνει μέχρι τώρα.

Είναι μία απόφαση που λάβαμε μετά από πολλή σκέψη και από κοινού. Ο σεβασμός και η φιλία θα παραμείνουν πάντα. Η προτεραιότητά μας είναι από την αγάπη αυτή να συμβάλουμε στο ευ ζην και την εκπαίδευση των παιδιών μας, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον σταθερό και υγιές.

Με αυτά τα λόγια σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή της αλλαγής. Αυτές οι λέξεις είναι η μόνη δημόσια τοποθέτησή μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».



Ειδήσεις σήμερα

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι «σκέφτεται σοβαρά» να βάλει υποψηφιότητα για κυβερνήτης του Τέξας!

Πέντε νέες καταγγελίες σε βάρος ηθοποιών -Στον εισαγγελέα ο Πασχάλης Τσαρούχας

Εξοργιστική επίθεση σε οδηγό της Uber από 3 γυναίκες - Τον έβριζαν και έβηχαν πάνω του (Βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης