Ίκερ Κασίγιας-Σάρα Καρμπονέρο: Φήμες για τίτλους τέλους στο γάμο τους

Ίκερ Κασίγιας-Σάρα Καρμπονέρο: Φήμες για τίτλους τέλους στο γάμο τους

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο παλαίμαχος άσος Ίκερ Κασίγιας και η αθλητικογράφος, Σάρα Καρμπονέρο, έχουν επιλέξει χωριστούς δρόμους ύστερα από πέντε χρόνια γάμου

carbonero-casillas3
Τις φήμες  περί κρίσης στον γάμο του αγαπημένου ζευγαριού, που ολοένα αυξάνονταν τους τελευταίους μήνες, ήρθε να επιβεβαιώσει το πρωτοσέλιδο του ισπανικού περιοδικού «Lecturas».

Συγκεκριμένα, όλο το διάστημα που η διάσημη αθλητικογράφος έδινε μάχη με τον καρκίνο στις ωοθήκες, ο πρώην τερματοφύλακας των Ρεάλ Μαδρίτης και Πόρτο, φέρεται να μην στάθηκε στο πλευρό της όσο θα έπρεπε, γεγονός που και ο ίδιος παραδέχτηκε σε συνέντευξή του.

Μάλιστα, η ίδια η Καρμπονέρο είχε ευχαριστήσει δημόσια την αδερφή της για τη στήριξη που της παρείχε, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στον σύζυγό της. Ακόμη ρεπορτάζ από την Ιβηρική μετέφεραν πως το πρώην ζευγάρι είχε εντοπιστεί  να δειπνεί σε εστιατόριο, χωρίς όμως να αποχωρούν μαζί.

Οι δυό τους πλέον ζουν σε ξεχωριστά σπίτια, ενώ μέχρι στιγμής, καμία από τις δυο πλευρές δεν επιβεβαιώνει τους τίτλους τέλους στον γάμο τους, θέλοντας όπως υποστηρίζουν πρόσωπα του στενού τους περιβάλλοντος να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους.




Η ζωή της εκθαμβωτικής αθλητικογράφου Σάρα Καραμπονέρο ήταν κυριολεκτικά βγαλμένη από παραμύθι, με την μοίρα ωστόσο να έχει διαφορετική άποψη για εκείνη...

Δημοσιογράφος, μοντέλο, ηθοποιός.... μα πρωτίστως μια μαχήτρια της ζωής

Κλείσιμο
Πρόκειται αναμφίβολα για μια από τις πιο όμορφες παρουσίες των γηπέδων, που με το λαμπερό της βλέμμα κατάφερε να κλέψει την καρδιά εκατομμυρίων ανδρών στον κόσμο.

Γεννημένη στις 3 Φεβρουαρίου 1984 στο Corral de Almaguer στο Τολέδο, εκδήλωσε από μικρή ηλικία την αγάπη της για την στρογγυλή θεά. Σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και παρακολούθησε μαθήματα στο Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης, ενώ από το 2000 εργάστηκε σαν τηλεπαρουσιάστρια του Telecinco. Η εντυπωσιακή της παρουσία αποτέλεσε μεταξύ άλλων εισιτήριο και για το χώρο του θεάματος και έτσι εκτός από αθλητική ρεπόρτερ εργάστηκε και σαν ηθοποιός: στις ταινίες Amigos (2011), Informativos Telecinco (1990) και Campanadas de Fin de Año (1990).
saraaa_football
Το 2009, ψηφίστηκε ως «Η Πιο Σέξι Ρεπόρτερ του Κόσμου» από την αμερικανική έκδοση του For Him Magazine (FHM), ανάμεσα σε μια λίστα από εντυπωσιακά μοντέλα, παρουσιάστριες, σταρ από ριάλιτι και τραγουδίστριες. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο το 2012, είχε αποκαλυφθεί ότι εισπράττει 600.000 ευρώ ετησίως! Στα χρήματα αυτά φυσικά δεν συμπεριλαμβάνονται τα έσοδα της από άλλα ΜΜΕ και έκτακτες συνεργασίες μαζί τους ή τα διαφημιστικά συμβόλαια που έχει συνάψει με εταιρείες καλλυντικών, αυτοκινήτων και αθλητικών ειδών.
sara22

Ο φλογερός έρωτας με τον Κασίγιας και το φιλί που έγραψε ιστορία

Το καλοκαίρι του 2010 η Ισπανία έχει μόλις πάρει τον τίτλο της πρωταθλήτριας κόσμου απέναντι στην Ολλανδία. Ο χρυσός γκολκίπερ Κασίγιας βγαίνει κάθιδρος στα αποδυτήρια του Soccer City στο Γιοχάνεσμπουργκ και η Καρμπονέρο που δούλευε τότε για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου «Telecinco», πάει να του πάρει δηλώσεις. Όταν τελειώνει, την αρπάζει μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα και την φιλάει στο στόμα πριν φύγει για να βρει τους συμπαίκτες του και να συνεχίσουν τα πανηγύρια.

Casillas Kissing his very Sexy Girlfriend Sara (sweet moment)!


Φυσικά η σχέση τους ήταν ήδη γνωστή, αποτελώντας μάλιστα τόσο θέμα συζήτησης, όσο και αρνητικών δημοσιευμάτων στον ισπανικό Τύπο. Ο Κασίγιας είχε δεχτεί ένα γκολ από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελβετίας στον μεταξύ τους αγώνα, το αποτέλεσμα του οποίου (νίκη με 1-0 της Ελβετίας) ήταν και η μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης. Έκτοτε, ξεκίνησε ένα ντόμινο δημοσιευμάτων που κατηγορούσαν την Καρμπονέρο ως αιτία έλλειψης συγκέντρωσης του Κασίγιας στο γήπεδο.


Η αφοσίωση στον άνδρα της ζωής της

Η σχέση τους μετρά 12 χρόνια θυελλώδους έρωτα, ο οποίος και επισφραγίστηκε το 2014 με τον ερχομό του γιού τους Μάρτιν. «Όταν επιστρέφω κατάκοπη στο σπίτι, δεν σταματάει να ακούει. Με έχει συμβουλεύσει, με έχει βοηθήσει, με ηρεμεί», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο ισπανικό «Elle».


Ένα χρόνο μετά τη γέννηση του πρωτότοκού τους, ανακοίνωσαν πως περιμένουν και το δεύτερο παιδί τους, μολονότι δεν είχαν παντρευτεί ακόμα. Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το 2016 όταν και η Σάρα έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο τους, τον Λούκας.

Love story Iker y Sara


Το χτύπημα της μοίρας

Toν Μάη του 2019 ο έρωτας της ζωής της Ίκερ Κασίγιας υπέστη έφραγμα του μυοκαρδίου, κατά τη διάρκεια προπόνησης. Δεν ήταν σίγουρα το τέλος που θα επιθυμούσε αυτός ο μεγάλος πορτιέρο, όμως η μοίρα αυτό θέλησε για τον 39χρονο, που είχε συνέχεια δίπλα του την γυναίκα της ζωής του, τη Σάρα του.

ikernosokomeio

iker_sara_5
Χαμογελώντας από το κρεβάτι του νοσοκομείου ευχαρίστησε τους φίλους και τους θαυμαστές για τα μηνύματα συμπαράστασης, αδυνατώντας να φανταστεί ότι λίγες μέρες μετά θα ερχόταν το δεύτερο χτύπημα της μοίρας. Σε μια τυπική γυναικολογική εξέταση η Σάρα Καρμπονέρο διαγνώστηκε με κακοήθη όγκο στις ωοθήκες και εγχειρίζεται άμεσα στις 10 Μαΐου, με επιτυχία.

Συγκεκριμένα, η 36χρονη καλλονή μητέρα δύο παιδιών με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram ανέφερε ότι ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά καθώς υπεβλήθη σε αφαίρεση ενός κακοήθη όγκου από τις ωοθήκες και μπήκε στην φάση της αποκατάστασης.


«Ενώ ακόμα δεν είχαμε συνέλθει από τον τρόμο, η ζωή μας εξέπληξε ξανά. Αυτή τη φορά άγγιξε εμένα αυτή η άσχημη λέξη με τα 6 γράμματα που ούτε να γράψω δεν μπορώ. Στις πρόσφατες εξετάσεις που έκανα ο γιατρός μου διέγνωσε έναν όγκο στις ωοθήκες τον οποία τον αφαίρεσα ήδη με επέμβαση. Όλα πήγαν πολύ καλά, ευτυχώς προλάβαμε πολύ νωρίς. Ωστόσο θα ακολουθήσουν μερικοί μήνες όπου θα υποφέρω, αφού θα πρέπει να κάνω την κατάλληλη θεραπεία. Είμαι ήρεμη και αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά. Ξέρω ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αλλά κι ότι θα έχει ευχάριστο τέλος. Έχω την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου και μιας σπουδαίας ιατρικής ομάδας. Δράττομαι της ευκαιρίας να να ζητήσω από τους δημοσιογράφους τον σεβασμό και την κατανόηση, με την οποία πάντα μου συμπεριφέρεστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένεια μου».


Μέσα σε είκοσι μέρες η μοίρα τους έφερε τα πάνω-κάτω, ως ένα είδος υπενθύμισης πως τίποτε δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο και ότι όλα μπορούν να αλλάξουν από την μια στιγμή στην άλλη. Πλέον το άλλοτε αξιοζήλευτο ζευγάρι επέλεξε χωριστούς δρόμους με την αγάπη για τα παιδιά τους, καθώς και τις αναμνήσεις του φλογερού έρωτα τους να τους ενώνουν εσαεί...

Ειδήσεις σήμερα: 

ΕΠΟ: Ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία ο Ζαγοράκης

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Τα «ερυθρόλευκα» κανόνια θέλουν να γράψουν ιστορία!

Μήνυμα Μαρινάκη για τα 96 χρόνια του «δαφνοστεφανωμένου»: Ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης