Κλείνουν τα γραφεία του ΣΕΓΑΣ λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Κλείνουν τα γραφεία του ΣΕΓΑΣ λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Κρούσματα κορωνοϊού εμφανίστηκαν στον ΣΕΓΑΣ, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Ομοσπονδία

segas_0
Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στην έδρα της αρχαιότερης αθλητικής ομοσπονδίας στη Συγγρού, καθώς όπως έγινε γνωστό τέσσερις υπάλληλοι της ομοσπονδίας και μάλιστα κάποιοι από αυτούς στενότατοι συνεργάτες του Βασίλη Σεβαστή, βρέθηκαν θετικοί σε τεστ για τον κορωνοϊό.

Το συμβάν είναι σημερινό και να σημειωθεί ότι τα προηγούμενα 24ωρα προηγήθηκε μάζωξη στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ με εκπροσώπους των απερχόμενων διοικήσεων τη ΚΟΕ και της ΕΟΚ. Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα γραφεία πρέπει να κλείσουν από τον ΕΟΔΥ και όλοι οι εμπλεκόμενοι, όχι μόνο όσοι βρέθηκαν θετικοί αλλά και όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί τους, θα πρέπει να μπουν υποχρεωτικά σε καραντίνα για τις επόμενες δύο εβδομάδες.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

«Βάζουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές»

Αν είναι αλήθεια ότι την ώρα που Βασίλης Σεβαστής προσκαλεί και προτείνει στα σωματεία της δύναμης του ΣΕΓΑΣ να ψηφίσουν δια ζώσης στις εκλογές της 20ης Μαρτίου, έχουμε τέσσερα κρούσματα κορονοϊού στα γραφεία της Ομοσπονδίας - τα οποία και επιμελώς προσπάθησε να αποκρύψει - τα πράγματα δυστυχώς είναι τουλάχιστον επικίνδυνα.

Η Αναγέννηση, η Κίνηση που θα αναλάβει σε λίγες μέρες την διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, θέτει ως πρωταρχικό στόχο την υγεία του συνόλου της αθλητικής οικογένειας! Μέσα σε αυτή την κατάσταση της πανδημίας που βιώνει η χώρα αυτό αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα!

Ρωτάμε λοιπόν επίσημα τον Βασίλη Σεβαστή και τον Κώστα Παναγόπουλο αν:

1ον) Την ώρα που προσκαλούσαν μόλις εχθές τα σωματεία με ανακοινώσεις, σε Γενική Συνέλευση για να πραγματοποιήσουν εκλογές με φυσική παρουσία, γνώριζαν ότι στο ΣΕΓΑΣ είχαμε τουλάχιστον τέσσερα κρούσματα κορονοϊού;

2ον) Μπορεί να μην γνώριζαν για τα κρούσματα όταν ασθενείς είναι βασικοί συνεργάτες του ίδιου του κυρίου Σεβαστή;

3ον) Έγινε προσπάθεια απόκρυψης των κρουσμάτων κορονοϊού στους εργαζόμενους στον ΣΕΓΑΣ, έτσι ώστε να μην κλείσουν τα γραφεία όπως επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ για πάνω από τρία κρούσματα;

Κλείσιμο
4ον) Την ώρα που ο Βασίλης Σεβαστής κοινοποιούσε στα σωματεία της χώρας επιστολή του σχετικά με τη Γενική Συνέλευση για να ψηφίσουν οι αντιπρόσωποι με φυσική παρουσία στις εκλογές, γινόταν ή όχι σύσκεψη με νομικούς στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ, για να βρούν με ποιό τρόπο δεν θα βγουν τα κρούσματα στην επιφάνεια και πως θα παραπλανήσουν τις υγειονομικές αρχές της χώρας για να αποφύγουν το κλείσιμο;

5ον) Γνώριζαν ορισμένα σωματεία ότι στο ΣΕΓΑΣ έχουμε κρούσματα κορονοϊού και συναίνεσαν ή συναινούν στο να γίνουν εκλογές με φυσική παρουσία; Σκέπασαν δηλαδή κι αυτά την αλήθεια και γίνονται συνένοχοι αποκρύπτοντας τόσο σοβαρά ζητήματα που άπτονται της ζωής και της προστασίας της υγείας των συναδέλφων

Ζητούμε απαντήσεις! Ζητούμε από την πολιτεία να προστατεύσει την αθλητική οικογένεια του ΣΕΓΑΣ και τους εκπροσώπους των σωματείων απο τα επικίνδυνα παιχνίδια που ο Βασίλης Σεβαστής παίζει στην πλάτη τους!

Τελικά αυτή η διοίκηση ούτε εκλογές δεν μπορεί να κάνει! Ελέγχεται πλέον όχι μόνο για τη νομιμότητα των αποφάσεων, αλλά και για εγκληματική παράλειψη και απόκρυψη υγειονομικών στοιχείων. Τα σωματεία θα δώσουν την απάντηση τους σε αυτά τα παιχνίδια. Καλούμε τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας να προστατεύσουν το κοινωνικό σύνολο και την αθλητική οικογένεια του στίβου από την εγκληματική ανευθυνότητα.

Κίνηση για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού

Ειδήσεις σήμερα: 

«Καυτές» αποκαλύψεις από τη σύζυγο του Εζεκιέλ Γκαράι: Η ερωτική μας ζωή δεν είναι θερμή όπως παλιά


La Liga: Ανατροπή... Ευρώπης στο 88' για την Μπέτις, 3-2 την Αλαβές (βίντεο)

Σάλος με πανό των οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν που αποκαλούν «πόρνη» την Σακίρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης