Έγινε viral -και πώς να μην γίνει- το γκολ του Αντρέα Μπουχαλάκη κόντρα στον Άρη, με το οποίο ο Ολυμπιακός ισοφάρισε 1-1 τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο 87ο λεπτό και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπελλου Ελλάδας.
Στο Luben είχαν την ιδέα να «ντύσουν» ηχητικά το γκολ με την περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου από το FIFA.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.