Με αλλαγές για την πρόκριση ο Ολυμπιακός με τον Άρη

Με αλλαγές για την πρόκριση ο Ολυμπιακός με τον Άρη

Στις 20:00 ο Ολυμπιακός τίθεται αντιμέτωπος με τον Άρη στη ρεβάνς του 2-1 από τον πρώτο αγώνα στον Καραϊσκάκη.

083354
Πάθος, ηθικό και πίστη έχει να αντιπαραβάλει σήμερα ο Ολυμπιακός απέναντι στην κόπωση, τις απουσίες και τις... ανάσες που θέλησε να δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς σε παίκτες του για να πάρει την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου απέναντι στον Άρη.

Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να υπερασπιστούν το υπέρ τους 2-1 από τον πρώτο αγώνα στο Καραϊσκάκη και είναι έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη κάτι που γίνεται αντιληπτό εύκολα εάν κάποιος αφουγκραστεί το κλίμα στην αντίπαλη ομάδα.

Ο Μαρτίνς επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τον Σα και τον Βαλμπουενά για να τους ξεκουράσει, ενώ δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες, Σεμέντο, Βρουσάι και Αβραάμ Παπαδόπουλο.
 
Οι πρώτες σκέψεις που κάνει ο Μαρτίνς για την 11άδα είναι, σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Τζολάκη να παίρνει τη θέση του βασικού, Σα, και τους Παπασταθόπουλο, Μπα να είναι βασικοί για να... χτίσουν χημεία ενόψει και της δύσκολης συνέχειας χωρίς τον Σεμέντο.

Ανδρούτσος και Χολέμπας θα είναι στα άκρα. Εμβιλά και Μπουχαλάκης σε ρόλο αμυντικών χαφ, μπροστά τους οι Μασούρας, Μπρούμα, Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Χασάν.

Κλείσιμο
Το παιχνίδι έχει έναρξη στις 20:00, με ζωντανή μετάδοση από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sportfm.gr και τηλεοπτικά από το Cosmote Sports 1.

Πηγή: SportFM
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης