Φραντζέσκα Φιορέτι: Η χήρα του αδικοχαμένου Αστόρι στην αγκαλιά του Κολάροφ

Φραντζέσκα Φιορέτι: Η χήρα του αδικοχαμένου Αστόρι στην αγκαλιά του Κολάροφ

Τρία χρόνια μετά την ξαφνική απώλεια του Νταβίντ Αστόρι, που βύθισε σε πένθος το ιταλικό ποδόσφαιρο, η χήρα του αδικοχαμένου αρχηγού της Φιορεντίνα φαίνεται πως βρήκε νέο έρωτα

francesca-kolarov3
Ο θάνατος του Νταβίντ Αστόρι τον Μάρτιο του 2018 σε ένα ξενοδοχείο στο Ούντινε σόκαρε όχι μόνο το ιταλικό αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Εκείνο το Σαββατοκύριακο, τα στάδια όλου του πλανήτη δονούνταν από το χειροκροτήματα και την ενός λεπτού σιγή για τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή. Γιατί μαζί με τον άδικο χαμό ενός νεαρού αθλητή, ο κόσμος θρηνούσε τον χαμό του γεμάτου πάθος για το παιχνίδι εμβληματικού αρχηγού.


Η οικογένειά του ζούσε ακόμα στην περιοχή προσπαθώντας να ξεπεράσει βουβά τον πόνο της. Αρνούνταν ευγενικά να μιλήσουν στους δημοσιογράφους στην επέτειο του θανάτου του. Ζήτησαν μόνο, μέσα από μία επιστολή, να μη τον ξεχάσει ο κόσμος και τα media. Η σύντροφος και μητέρα της κόρης του, Francesca Fioretti, ακολούθησε έναν διαφορετικό δρόμο, μην μπορώντας να ζήσει σε μία πόλη όπου τα πάντα θυμίζουν τον άντρα της, επέλεξε να φύγει από τη Φλωρεντία.
francesca-fioretti-distrutta-funerale-davide

Σήμερα τρία χρόνια μετά η χήρα του αείμνηστου ηγέτη των Βιόλα, σύμφωνα με την ιταλική εβδομαδιαία εφημερίδα «CHI» φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα, στο πρόσωπο του Σέρβου αμυντικού της Ίντερ, Αλεξάντερ Κολάροφ.

Μάλιστα το εν λόγω έντυπο φιλοξενεί και ένα τρυφερό φωτογραφικό ενσταντέ του φημολογούμενου ζευγαριού, που βέβαια δεν έχει παραδεχτεί δημόσια τη σχέση τους.

Κλείσιμο
chiiii

Ειδήσεις σήμερα: 

Κούμαν: «Δεν είμαι σίγουρος αν θα μείνει ο Μέσι αλλά δεν μπορώ να τον φανταστώ με άλλη φανέλα»

Nike: Δείτε το νέο... hands-free sneaker της εταιρείας που έχει γίνει viral!

Παναθηναϊκός: 100 χρόνια και 13... ματς που τον γιγάντωσαν - Δείτε βίντεο

Μαραντόνα: Το τελευταίο βίντεο πριν πεθάνει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης