Τζουλιάνα Κάρλος: Αυτή είναι η πάμπλουτη 25χρονη που «πιάστηκε στα χέρια» με τον Λεμπρόν

Τζουλιάνα Κάρλος: Αυτή είναι η πάμπλουτη 25χρονη που «πιάστηκε στα χέρια» με τον Λεμπρόν

Πρωταγωνίστρια σε ένα απίστευτο σκηνικό προς το φινάλε του αγώνα Χοκς-Λέικερς βρέθηκε η 25χρονη Τζουλιάνα Κάρλος, η οποία όρμησε με μανία στον Λεμπρόν Τζέιμς

lebron-juliana23
Ένα σκηνικό βγαλμένο από κινηματογραφική ταινία έλαβε χώρα τα ξημερώματα στα παρκέ του NBA. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του τέταρτου δωδεκαλέπτου του αγώνα Ατλάντα Χοκς-Λέικερς, μια νεαρή γυναίκα όρμησε έξαλλη προς τον Λεμπρόν, ισχυριζόμενη πως έβρισε τον άνδρα της, με την ασφάλεια του γηπέδου να επεμβαίνει για να τους απομακρύνει.

Όπως ανέφερε η εντυπωσιακή ξανθιά φίλαθλος σε βίντεο που ανέβασε στα social media, ο Λεμπρόν έβρισε τον σύζυγό της στην κερκίδα και εκείνη τον υπερασπίστηκε. Τότε, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο «βασιλιάς» της είπε «σκάσε, ηλίθια κ@@λα» και εκείνη του απάντησε «αν ξαναμιλήσεις στον άντρα μου, θα σε γα@@@@»!



Κλείσιμο
Λίγο αργότερα ο βασιλιάς των Λέικερς έλαβε θέση για τα όσα συνέβησαν, λέγοντας: «Αγαπώ τους οπαδούς, αλλά δεν ανέχομαι αυτά από κανέναν. Υπάρχει μια γραμμή που δεν πρέπει κανείς να την περνάει. Απάντησε σε εμένα με ασέβεια, οπότε τους είπα να κάτσουν κάτω. Νόμιζα ότι μιλούσα σε πατέρα και κόρη, μέχρι που άρχισε να τον αποκαλεί σύζυγό της. Έμεινα έκθαμβος».

Στον αντίποδα, η η νεαρή φίλαθλος των Χοκς παραδέχτηκε ότι υπερασπίστηκε τον άνδρα της, ενώ τοποθετήθηκε και για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύζυγό της, αφού τόνισε ότι αν ήταν απλά δίπλα του για τα λεφτά του, δεν θα τον υπερασπιζόταν. 


Ποια είναι η 25χρονη Τζουλιάνα Κάρλος που έχει χαρακτηριστεί ως goddigger


Η εντυπωσιακή 25χρονη που διαθέτει περίπου 50.000 ακολούθους στα σόσιαλ μίντια, είναι παντρεμένη με τον 60χρονο επιχειρηματία Κρις Κάρλος, ο οποίος έχει ήδη δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο. Ο ισχυρός άνδρας είναι γιος του πρώην προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Republic National Distribution Co, ενώ ο ίδιος διευθύνει μια οικογενειακή εταιρεία διανομής αλκοόλ στην Ατλάντα. Μάλιστα, η Τζουλιάνα αποκάλυψε πως ο σύζυγός της είναι ένθερμος υποστηρικτής των Hawks για πάνω απο μια δεκαετία.
carlos2
Το ερωτευμένο ζευγάρι φαίνεται να γνωρίστηκε τον Μάιο του 2019 και έκτοτε ζουν μαζί μεταξύ Ατλάντα και Μαϊάμι, απολαμβάνοντας έναν ιδιαίτερα πολυτελή βίο με σούπερ σπορ αυτοκίνητα, εντυπωσιακές επαύλεις και διακοπές σε εξωτικούς προορισμούς.

Στον ελεύθερο της χρόνο η Τζουλιάνα ασχολείται με το beauty κανάλτι της στο YouTube στο οποίο μοιράζεται συμβουλές ομορφιάς και στιλ.

Turks and Caicos Hair Tutorial (Just Curls!)

carlos3
Ειδήσεις σήμερα: 

Ρεάλ Μαδρίτης: Θετικός στον κορωνοϊό ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ

Εθνική Ανδρών μπάσκετ: Με ΗΠΑ, Γαλλία και Ιράν, αν προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ανιψιός Μαραντόνα: «Ο θείος μου δεν ήθελε να ζήσει άλλο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης