Με την ομάδα της Τράμπζονσπορ θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Τάσος Μπακασέτας, καθώς η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε το Σάββατο (30/01) την απόκτησή του για τα επόμενα 3,5 χρόνια.
Υπενθυμίζεται ότι η Τράμπζονσπορ κατέβαλε το ποσό των 3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Αλάνιασπορ, ενώ στη συμφωνία των δύο πλευρών έχουν συμπεριληφθεί και μπόνους στόχων και συμμετοχών ύψους 500.000 ευρώ.
Στο βίντεο της παρουσίασης ο Μπακασέτας συστήθηκε στους φίλους της νέας του ομάδας χορεύοντας συρτάκι! Πάντως λίγο νωρίτερα και πρώην ομάδα του Αλάνιασπορ, τον αποχαιρέτησε κι αυτή με έναν ιδιαίτερο και ελληνικό τρόπο.
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.