ΑΕΚ: Χάνει και τον Νταντσένκο - Μένει δανεικός στην Ούφα

ΑΕΚ: Χάνει και τον Νταντσένκο - Μένει δανεικός στην Ούφα

Πλήγμα για την ΑΕΚ, καθώς ο Όλεγκ Νταντσένκο δεν θα έρθει τελικά από την Ρούμπιν Καζάν και θα παραμείνει δανεικός στην Ούφα

oleg_aek
Ένα ακόμη «πλήγμα» στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο για την ΑΕΚ. Αν και η συμφωνία με τη Ρούμπιν Καζάν για την απόκτηση του Όλεγκ Νταντσένκο με τη μορφή δανεισμού έμοιαζε δεδομένη και χθες είχε γίνει γνωστό πως θα ερχόταν σήμερα στην Αθήνα, τελικά ο Ουκρανός δεξιός μπακ θα συνεχίσει να παίζει δανεικός στην Ούφα ως το τέλος της σεζόν.

Αυτό επιβεβαίωσε και ο γενικός διευθυντής της Ρούμπιν Καζάν (όπου και ανήκει ο παίκτης), Ρουστέμ Σαϊμάνοφ. «Ο Νταντσένκο δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Θα παραμείνει δανεικός στην Ούφα ως το τέλος της περιόδου», ανέφερε.

Εφόσον δεν υπάρξει κάποια ανατροπή, η ΑΕΚ θα έχει 5-6 μέρες για να καλύψει το βασικό της κενό στη θέση του δεξιού μπακ, όπου έχει απομείνει μόνο ο Μιχάλης Μπακάκης μετά την περιθωριοποίηση των Παουλίνιο και Βασιλαντωνόπουλου.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σπανούλης για Κόμπι: «Ήταν ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών»

Viral το πρόγραμμα αθλήτριας του UCLA στις ασκήσεις εδάφους με ραπ μουσική υπόκρουση

Kobe Bryant: Ένας χρόνος χωρίς τον Black Mamba - Φωτογραφίες από το δυστύχημα - Αφιερώματα από BBC, Forbes, Los Angeles Times
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης