Ίσως και αύριο στην Αθήνα για ΑΕΚ ο Νταντσένκο

Ίσως και αύριο στην Αθήνα για ΑΕΚ ο Νταντσένκο

Ο Όλεγκ Νταντσένκο φαίνεται πως θα αποτελέσει τη μοναδική προσθήκη στο ρόστερ της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

092110
Τη μοναδική προσθήκη κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η ΑΕΚ.

Η «Ένωση», όπως έκανε γνωστό χθες στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, είναι κοντά στην απόκτηση του Όλεγκ Νταντσένκο. Πρόκειται για δεξιό μπακ που έψαχνε τις τελευταίες ημέρες ο Παναγιώτης Κονέ και ο Ουκρανός φαίνεται πως είναι ο «εκλεκτός».

Ο 26χρονος άσος ανήκει στην Ρούμπιν Καζάν και αγωνίζεται ως δανεικός στην Ούφα, από την οποία το καλοκαίρι πήρε τον Ιονούτς Νεντελτσιάρου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η υπόθεση του Νταντσένκο είναι αρκετά προχωρημένη και δεν αποκλείεται και αύριο να έρθει στην Αθήνα, ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει τον δανεισμό του.

Ο παίκτης μπορεί να έρχεται ως δανεικός, όμως θα τοποθετηθεί μία προσιτή οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, ώστε αν ο «Δικέφαλος» μείνει ικανοποιημένος με την προσφορά του να την ενεργοποιήσει και να τον κρατήσει με νέο συμβόλαιο.

Τη φετινή σεζόν ο Όλεγκ Νταντσένκο έχει 18 συμμετοχές με 5 ασίστ στο ενεργητικό του, ενώ σε σχετική ψηφοφορία της ομάδας του είχε αναδειχθεί ο καλύτερος αμυντικός της!

Κλείσιμο
Ο Νταντσένκο, εκτός απροόπτου, φαίνεται πως θα αποτελέσει τη μοναδική προσθήκη της ΑΕΚ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ενώ χθες η ΠΑΕ είχε τονίσει (για άλλη μία φορά) πως δεν τίθεται θέμα μεταγραφής κεντρικού αμυντικού (κατά συνέπεια και επιστροφής του Σωκράτη Παπασταθόπουλου που προβάρει τα «ερυθρόλευκα»).

Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης