Έλεγχος Πόθεν Έσχες σε όλα τα μέλη ΔΣ των αθλητικών ομοσπονδιών

Έλεγχος Πόθεν Έσχες σε όλα τα μέλη ΔΣ των αθλητικών ομοσπονδιών

Δραστικά μέτρα για την πάταξη της κακοδιαχείρισης και κατάχρησης εξουσίας στις αθλητικές ομοσπονδίες, θα πάρει η πολιτεία για να ξεκαθαρίσει το τοπίο

taxes
Ντόμινο εξελίξεων φέρνουν οι αποκαλύψεις για τα έργα και ημέρες του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. 

Με εντολή πρωθυπουργού η υπόθεση θα πάει μέχρι τέλους για να εντοπιστούν όλοι όσοι έχουν εκμεταλλευτεί με οποιοδήποτε τρόπο τη θέση εξουσίας που κατέχουν στις ομοσπονδίες.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, με επιστολή του στην πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Άννα Ζαΐρη, ζήτησε την διενέργεια ελέγχου περί της υποχρέωσης υποβολής δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης – Πόθεν Έσχες των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΕΙΟ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο έλεγχος θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες ομοσπονδίες καθώς αποτελεί βούληση του πρωθυπουργού να εξυγιανθεί ο χώρος του αθλητισμού.

Θυμίζουμε ότι ήδη υπάρχει εισήγηση των οικονομικών υπηρεσιών της ΓΓΑ για την ομοσπονδία της ΕΚΟΦΝΣ που έχει χαρακτηρίσει ανεπαρκείς τις εξηγήσεις για την οικονομική διαχείριση.

Πηγή:sportsfeed.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Κάτας: «Αν καταλάβουμε πως θα βοηθήσει κάποια μεταγραφή, θα γίνει»

Παπασταθόπουλος: Επίσημα τέλος από την Άρσεναλ

Ολυμπιακός: Προβάδισμα για την απόκτηση του Γκροσίτσκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης