Super League 1: Δράση στη 17η αγωνιστική με ντέρμπι Άρης-Παναθηναϊκός

Super League 1: Δράση στη 17η αγωνιστική με ντέρμπι Άρης-Παναθηναϊκός

Η δράση στη Super League 1 συνεχίζεται με τη 17η αγωνιστική - Αυλαία το Σάββατο με το ματς Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός (17:15) - Την Κυριακή το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις αναμετρήσεις Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Ατρόμητος και Άρης-Παναθηναϊκός (19:30)

paoaris
Η αυλαία της 17ης αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο 16/1 με τις αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός (17:15) και ΑΕΛ – Απόλλων Σμύρνης (19:30). Η συνέχεια είναι την Κυριακή 17/1 με τον αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα (15:00),συνεχίζεται με τα παιχνίδια των 17:15, ΟΦΗ – ΠΑΟΚ και Βόλος ΝΠΣ – ΠΑΣ Λαμία και το αποκορύφωμα είναι το βράδυ (19:30) με το ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης», ανάμεσα στον Άρη και στον Παναθηναϊκό, αλλά και τοναγώνα ΑΕΚ – Ατρόμητος (21:30).

Όλα τα βλέμματα στο ντέρμπι Άρης-Παναθηναϊκός

Ο Άρης μετά τα δύο απαιτητικά παιχνίδια που έδωσε μέσα στην εβδομάδα, τη Δευτέρα στο δύσκολο μετά από καταρρακτώδη βροχή αγωνιστικό χώρο στους Ζωσιμάδες και την Πέμπτη κόντρα στην ΑΕΚ και δεν κατάφερε να σκοράρει, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Για τους πράσινους ο Μαουρίσιο επιστρέφει αγωνιστικά, ενώ για τους Θεσσαλονικείς η συμμετοχή του Φακούντο Μπερτόγλιο θα κριθεί στη σημερινή προπόνηση.

Οι διαιτητές της 17ης αγωνιστικής

Ο διεθνής διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό. Ενώ ο Τάσος Παπαπέτρου θα βρεθεί στο ΟΦΗ - ΠΑΟΚ και ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος στο Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα. Επίσης την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο θα σφυρίξει ο Δημήτρης Καραντώνης.

Να σημειώσουμε πως στο παιχνίδι Βόλος - Λαμία ορίστηκε ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ ο οποίος την Πέμπτη (14/1) το βράδυ θα είναι ο διαιτητής του αγώνα ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ και αποφασίστηκε να σφυρίξει ένα ακόμη ματς της ελληνικής Super League, τρεις μέρες αργότερα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Σάββατο 16/1
17:15 Αστέρας-Παναιτωλικός

Κλείσιμο
19:30 Λάρισα-Απόλλων

Κυριακή 17/1
15:00 Ολυμπιακός-ΠΑΣ

17:15 Βόλος-Λαμία

17:15 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

19:30 Άρης-Παναθηναϊκός

21:30 ΑΕΚ-Ατρόμητος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης