Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει αύριο την Μπαρτσελόνα για το ισπανικό πρωτάθλημα.
Οι δύο ομάδες πρωταγωνιστούν την τελευταία εβδομάδα λόγω της υπόθεσης του Τομά Ερτέλ.
Ο Πάμπλο Λάσο ρωτήθηκε σχετικά με τον Γάλλο γκαρντ από τους εκπροσώπους του Τύπου και απάντησε: «Το μόνο που με απασχολεί είναι ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα. Έχω αρκετά προβλήματα στη δική μου ομάδα για να ασχολούμαι με οποιαδήποτε άλλη στο ΝΒΑ, την Euroleague ή όπου αλλού.
Αυτή τη στιγμή ξέρω περισσότερα για τη συμμετοχή των Καμπάτσο και Ντόντσιτς στους χθεσινούς αγώνες του ΝΒΑ.
Δεν ξέρω αν ο Ερτέλ θα παίξει αύριο, αυτό είναι θέμα της Μπαρτσελόνα. Όχι δικό μου, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα τελευταία χρόνια μας έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα. Και δεν ήταν μόνον αυτός. Θα σας πω και για τον Χάνγκα, τον Μίροτιτς, τον Αμπρίνες, τον Κούριτς… Όλοι τους είναι υψηλού επιπέδου παίκτες».
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.