Μπαρτσελόνα για Ερτέλ: Του κλείσαμε ξενοδοχείο, του βγάλαμε εισιτήριο να ταξιδέψει την επόμενη μέρα

Μπαρτσελόνα για Ερτέλ: Του κλείσαμε ξενοδοχείο, του βγάλαμε εισιτήριο να ταξιδέψει την επόμενη μέρα

Η Μπαρτσελόνα με ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι παρείχε τα πάντα στον Ερτέλ για το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, παρά το γεγονός ότι δεν θα έπαιζε κόντρα στην Εφές - Είχαμε εξασφαλίσει την επιστροφή του την αμέσως επόμενη ημέρα, λένε οι Καταλανοί

ertell
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Τομά Ερτέλ εγκαταλείφθηκε από την Μπαρτσελόνα στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο ο σύλλογος έχει διαφορετική άποψη, δίνοντας διευκρινίσεις για ό,τι συνέβη στο ταξίδι αυτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

«1. Την Κυριακή, την ημέρα που η ομάδα αντιμετώπισε την Μπανταλόνα, η ομάδα και ο παίκτης αποφάσισαν από κοινού ότι δεν θα έπρεπε να παίξει, για να αποφύγει πιθανό τραυματισμό, ενόψει μιας επικείμενης συμφωνίας για λήξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

2. Την Δευτέρα, η ομάδα επέτρεψε στον παίκτη, ο οποίος δεν κλήθηκε για τον αγώνα εναντίον της Εφές, να ταξιδέψει με την ομάδα στην Κωνσταντινούπολη για να συζητήσει το επαγγελματικό του μέλλον, όπως ζήτησε αυτός και ο εκπρόσωπός του.

3. Την Τρίτη, ο παίκτης ζήτησε την άδεια του συλλόγου να βρεθεί μαζί με την ομάδα κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού και να είναι σε θέση να διαπραγματευθεί το επαγγελματικό του μέλλον.

4. Την Τρίτη το μεσημέρι, ο σύλλογος και ο εκπρόσωπος του παίκτη διακόπτουν τις διαπραγματεύσεις και συμφωνούν να συνεχίσουν να μιλούν. Δεδομένης της κατάστασης που δημιουργήθηκε από την ακύρωση των διαπραγματεύσεων, αποφασίστηκε ότι ο παίκτης δεν θα επιστρέψει με την ομάδα. Ο παίκτης δεν παραμελήθηκε σε καμία περίπτωση και του δόθηκαν όλες οι εγκαταστάσεις -ξενοδοχείο για τη νύχτα, κανονικό εισιτήριο πτήσης και όλα τα σχετικά έγγραφα- για να μπορέσει να ταξιδέψει και να επιστρέψει στη Βαρκελώνη την επόμενη μέρα.

5. Τέλος, ο σύλλογος θα ήθελε να ανακοινώσει ότι ο Τομά Ερτέλ ανήκει ακόμη στην Μπαρτσελόνα, ενώ περιμένει να μπορέσει να ξεκαθαρίσει το μέλλον του τις επόμενες μέρες». 

Ειδήσεις σήμερα

«Δεν είμαι ψυχικά άρρωστη» λέει η δημοσιογράφος που ερωτεύτηκε τον «πιο μισητό άνδρα στις ΗΠΑ»

Συγκλονιστικό βίντεο: Η χρονιά της πανδημίας σε τέσσερα λεπτά

Το «αγόρι-δικαστής» που σκότωσε η Κόζα Νόστρα θα οσιοποιηθεί από το Βατικανό 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης