Χριστούγεννα με την Λίβερπουλ: Ρόμπερτσον και Μίλνερ διαλέγουν τις καλύτερες ταινίες για τις ημέρες των εορτών (βίντεο)

Χριστούγεννα με την Λίβερπουλ: Ρόμπερτσον και Μίλνερ διαλέγουν τις καλύτερες ταινίες για τις ημέρες των εορτών (βίντεο)

Τις κατά την γνώμη τους πέντε καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες διάλεξαν σε ένα απολαυστικό επεισόδιο οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ, Άντι Ρόμπερτσον και Τζέιμς Μίλνερ - Δείτε το βίντεο

robertson-milner
Στόχο για να πάρει δικιά του εκπομπή έχει βάλει ο αριστερός μπακ της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, Ρόμπερτσον, ο οποίος θα έκανε θραύση ακόμη και σε prime time ζώνη αν κρίνουμε από τα επεισόδια που κυκλοφορεί ο σύλλογος τόσο για το επίσημο κανάλι του όσο και αυτά στο πλαίσιο ευρύτερων συνεργασιών όπως η εκπομπή «The Wingmen» με τον άλλο μπακ, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Ο Σκωτσέζος, έχοντας στο πλευρό του τον Μίλνερ που στο παρελθόν έχει χαρακτηριστεί «βαρετός» (σ.σ. με τον ίδιο να συμμετέχει στο αστείο τα τελευταία χρόνια τόσο στο Instagram όσο και στις προπονήσεις, έχοντας και ως πρόσφατο παράδειγμα το post του Τζόρνταν Χέντερσον πως ξέρει όλα τα «χριστουγεννιάτικα καλαμπούρια») κλήθηκε να διαλέξει τις πέντε καλύτερες ταινίες για τα Χριστούγεννα, με το αποτέλεσμα να είναι απολαυστικό.

Μετά από πολύ χαβαλέ και μια δυνατή διαφωνία για την θέση νούμερο 5, οι δυο τους κατέληξαν (με την σειρά) στο «Μόνος στο σπίτι 1», το «Elf», το «Μόνος στο σπίτι 2», το «Love actually» και το «Die Hard 2».

Δείτε το επεισόδιο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης