ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Νέοι μπελάδες για τον Χάρντεν: «Τον τσάκωσαν» σε στριπ κλαμπ χωρίς μάσκα - Κίνδυνος να χάσει την πρεμιέρα στο NBA

Νέοι μπελάδες για τον Χάρντεν: «Τον τσάκωσαν» σε στριπ κλαμπ χωρίς μάσκα - Κίνδυνος να χάσει την πρεμιέρα στο NBA

Ο Τζέιμς Χάρντεν, σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα, βρέθηκε και πάλι σε στριπ κλαμπ, στο οποίο δεν τηρούνταν κανένα μέτρο προστασίας για τον κορωνοϊό - Το ΝΒΑ ξεκίνησε έρευνα - Κίνδυνος να χάσει την πρεμιέρα απέναντι στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

harden13_1
Ο «Μούσιας» βρίσκεται αναμφίβολα σε τεράστια σύγχυση και συνεχίζει να είναι όσο πιο προκλητικός μπορεί. Με την νέα σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ να είναι γεγονός, ο Χάρντεν γίνεται σε καθημερινή βάση το επίκεντρο σχολιασμού στα διεθνή δίκτυα.

Συγκεκριμένα, χθες κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει τσακωθεί με τους συμπαίκτες του και να πετάει μια μπάλα σε έναν ρούκι. Ωστόσο η απρεπής συμπεριφορά του δεν περιορίστηκε μόνο εκεί! Σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα, το βράδυ της ίδιας μέρας επισκέφτηκε και πάλι ένα στριπ κλαμπ. Εκεί φυσικά δεν φορούσε μάσκα ενώ βρισκόταν μεταξύ μεγάλης παρέας, δίχως να τηρείται κανένα άλλο μέτρο προστασίας από τον κορωνοϊό.

Ως εκ τούτου, είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει καν να προπονηθεί με την ομάδα του, κάτι που σφίγγει ακόμα περισσότερο την θηλιά στον λαιμό των Ρόκετς που πρέπει να βρουν έναν τρόπο να τον... ξεφορτωθούν, όσο πιο σύντομα μπορούν.

Μάλιστα το NBA σε συνεργασία με τους Ρόκετς διεξάγει έρευνα για να διαπιστώσει αν το βίντεο είναι πρόσφατο. Αν κάτι τέτοιο ισχύει, τότε ο Χάρντεν έχει παραβιάσει το πρωτόκολλο υγείας για την covid-19 και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην πρεμιέρα των Ρόκετς απέναντι στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.
Κλείσιμο

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

NBA: «Τρομακτικοί» με Ντουράντ και Ίρβινγκ οι Νετς, 125-99 τους Ουόριορς στην πρεμιέρα

Ντιέγκο Μαραντόνα: Δεν βρέθηκε ίχνος αλκοόλ ή ναρκωτικών στον οργανισμό του

Η Μπαρτσελόνα εγκατέλειψε τον Ερτέλ στην Τουρκία: Έρευνα ξεκινά η Ένωση Παικτών Euroleague
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης