Γιαννακόπουλος: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μπορεί να πάρει την απόφαση για το γήπεδο»

Γιαννακόπουλος: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μπορεί να πάρει την απόφαση για το γήπεδο»

Συνάντηση διάρκειας μιας ώρας και είκοσι λεπτών είχαν Μπακογιάννης και Γιαννακόπουλος, αναφορικά με το γηπεδικό ζήτημα του τμήματος μπάσκετ του Παναθηναϊκού

giannako
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Κώστα Μπακογιάννη στο Δημαρχείο Αθηναίων αναφορικά με το γηπεδικό ζήτημα του τμήματος μπάσκετ.

Η συζήτηση των δύο ανδρών κράτησε 1 ώρα και 20 λεπτά και κατά την έξοδό του, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τόνισε ότι την ευθύνη για αυτό το σημαντικό θέμα πρέπει να αναλάβει η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη.

«Θεωρώ ότι κανένα από τα φυσικά πρόσωπα τα οποία σήμερα διοικούν και εμπλέκονται στον Παναθηναϊκού ούτε πρέπει, ούτε μπορούν να πάρουν τόσο σημαντικές αποφάσεις. Ο ένας έχει κατ' επανάληψην διασύρει το όνομα του Παναθηναϊκού και την ιστορία του εντός και εκτός γηπέδων και έχει αποδείξει ότι το μόνο πράγμα που τον ενδιαφέρει και ο μόνος γνώμονας στο οτιδήποτε πράττει είναι το οικονομικό συμφέρον του, αλλά και η εξυπηρέτηση τρίτων. Ο άλλος δεν έχει την εμπειρία και το ειδικό βάρος για να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις και σίγουρα δεν θα μπορούσα να ήμουν εγώ, ειδικά όταν είμαι υπό ένα καθεστώς αποχώρησης και εύρεσης αγοραστή.

Οι μοναδικοί που θα μπορούσαν και πρέπει να πάρουν την απόφαση είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Αυτοί που αποδεδειγμένα αγαπούν το σύλλογο και η απόφαση πρέπει απαραιτήτως να πάει στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τίμιος Κλοπ: «Δεν είμαι εγώ ο καλύτερος προπονητής» (βίντεο)

Υπέγραψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο μεγάλος γιος του Γουέιν Ρούνεϊ

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ξενέρωσε» που δεν κέρδισε το βραβείο της FIFA για τον καλύτερο παίκτη (φωτό + βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης