Super League 1, ΑΕΛ-ΟΦΗ 0-1: Απόδραση με... Σπαρβ - Δείτε το γκολ

Super League 1, ΑΕΛ-ΟΦΗ 0-1: Απόδραση με... Σπαρβ - Δείτε το γκολ

To αυτογκόλ του Σπαρβ, ήταν αυτό που έκανε την διαφορά στην κακής ποιότητας αναμέτρηση του Αλκαζάρ και έτσι ο ΟΦΗ έφυγε νικητής με 1-0 κόντρα στην ΑΕΛ για την 12η αγωνιστική της Super League 1

larisaofhh
Σε ένα παιχνίδι που δεν μας κράτησε στην τσίτα όσον αφορά το θέαμα, φαινόταν από τα πρώτα λεπτά πως η ομάδα που θα πετύχαινε ένα γκολ θα έφτανε πολύ κοντά στη νίκη. Ένα γκολ που ναι μεν το πέτυχε παίκτης της ΑΕΛ (Σπαρβ), αλλά στην εστία του, με τον ΟΦΗ να παίρνει το σημαντικό τρίποντο επικρατώντας με 1-0 μέσα στο Αλκαζάρ.

Ένα τρίποντο που φέρνει τους Κρητικούς στην 5η θέση με 15 βαθμούς, όσους έχει και ο Παναθηναϊκός, ενώ κρατάει στους 6 τους... βυσσινί που συνεχίζουν να μην μπορούν να βρουν αγωνιστικό ρυθμό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7qyf853onmh-sf)


Με 3-4-3 οι Θεσσαλοί

Ο Γιάννης Τάτσης ξεκίνησε τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ με 3 κεντρικούς αμυντικούς και 3-4-3. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Νάγκι, οι Ηλιάδης, Μιχαήλ, Ζίζιτς στο κέντρο της άμυνας, Μπέρτος και Φιλίπ δεξιά και αριστερά στις πτέρυγες, Σπαρβ και Μιλοσάβλιεβιτς στο κέντρο και τους Πινακά, Πλατέλλα και Ντουρμισάι στην επίθεση.

Το 4-2-3-1 προτίμησε ο Στάικος

Όσον αφορά τον ΟΦΗ οι Κρητικοί έπαιξαν ένα 4-2-3-1, με τον Στάικο να έχει τον Σωτηρίου κάτω από το τέρμα, τον Ουές δεξί μπακ, τον Γιαννούλη αριστερό και τους Διαμαντή και Βούρο στο κέντρο της άμυνας. Στάικος και Μεγιάδο ήταν αμυντικά χαφ και οι Στάρτζεον Λυμπεράκης και Μπαλογιάννης πίσω από τον Σαρδινέρο.

Μόλις δύο φάσεις σε όλο το πρώτο ημίχρονο

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα πρώτο ημίχρονο που ήταν κακό όσον αφορά το θέαμα, χωρίς ρυθμό, χωρίς γκολ και μόλις δύο φάσεις η μία για κάθε ομάδα. Αρχικά οι γηπεδούχοι μόλις στο 2' απείλησαν με τον Πλατέλλα που έκανε το σουτ από τα πλάγια στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ και οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ με τον Σαρδινέρο στο 25', αλλά ο επιθετικός του ΟΦΗ αστόχησε μόνος απέναντι από τον Νάγκι. Χωρίς καμία δόση υπερβολής, αυτές οι δύο φάσεις ήταν ό,τι είδαμε σε όλο το πρώτο ημίχρονο.

Ένα αυτογκόλ έκρινε το ματς

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση για να πάρουν το τρίποντο και ανέλαβαν τα ηνία του ματς. Στο 52' είχαν και την πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου με τον Στάικο να κάνει το μακρινό σουτ και τον Νάγκι να διώχνει με δυσκολία.

Η πίεση του ΟΦΗ συνεχιζόταν ωστόσο το παιχνίδι κρίθηκε από ένα αυτογκόλ. Συγκεκριμένα στο 58' ο Μπαλογιάννης εκτέλεσε ένα φάουλ με τον Σπαρβ στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα άουτ να την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 0-1. Το γκολ αυτό ο ΟΦΗ το κράτησε με μεγάλη άνεση παίρνοντας και την πολύτιμη για την συνέχεια νίκη, βάζοντας από την άλλη σε μεγαλύτερους μπελάδες τους Θεσσαλούς.

Κλείσιμο
MVP: Κάτσε. Κακό ματς στην μεγαλύτερη διάρκεια και δύσκολα μπορούμε να βρούμε έναν παίκτη που να ξεχώρισε. Ανασταλτικά ήταν πολύ καλός ο Μεγιάδο ο οποίος κέρδισε τις περισσότερες μάχες από τους αντιπάλους του.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Αδύναμο κρίκο θα βάζαμε όλη την ΑΕΛ. Οι Θεσσαλοί σε ένα ματς που ήταν κομβικό για την συνέχεια, εμφανίστηκα κατώτεροι των περιστάσεων και δεν μπόρεσαν ουσιαστικά να κάνουν έστω και μία καλή φάση, αν βάλουμε το καλή το σέντρα-σουτ του Πλατέλλα στο 2'.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Στάθηκε ο Μπαλογιάννης. Ήταν κυρίαρχος στον άξονα, ενώ εκτέλεσε και το φάουλ στο οποίο ο Σπαρβ είχε την άτυχη στιγμή με το αυτογκόλ.

Η ΓΚΑΦΑ: Δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από το αυτογκόλ του Σπαρβ. Ο μέσος της ΑΕΛ στην προσπάθειά του να διώξει διαμόρφωσε το τελικό 0-1 για τον ΟΦΗ και φυσικά έκανε την γκάφα του αγώνα.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Κουτσιάυτης δεν ακούστηκε καν. Δεν υπήρξε βέβαια και η δύσκολη φάση, αλλά από την στιγμή που δεν ακούστηκε είχε καλή διαιτησία. Τόσο απλό.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Όπως γράψαμε και στον πρόλογο ο αγώνας θα κρινόταν στο ένα γκολ με βάση την εικόνα των δύο ομάδων. Οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες, ο ρυθμός κακός και δύσκολα βλέπαμε το πως θα έμπαινε αυτό το γκολ. Τελικά μπήκε από λάθος του Σπαρβ και ο ΟΦΗ πήρε το σημαντικό για την συνέχεια τρίποντο.

Οι ενδεκάδες:

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Σπαρβ, Φίλιπ, Μιλοσάβλιεβιτς (80’ Ζαχαράκης), Ντουρμισάι (57’ Γιουνές), Πλατέλλας, Ζίζιτς, Πινακάς (57’ Τρούγιτς), Μπέρτος (63’ Γλυνός).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Λυμπεράκης (86’ Κοροβέσης), Γιαννούλης, Διαμαντής, Βούρος, Ουές, Μεγιάδο, Στάικος, Μπαλογιάννης (78’ Γιάννου), Στάρτζεον (90+3’ Γρίβας), Σαρδινέρο.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μέριλιν Μονρόε: Στο «σφυρί» το σημείωμα της που ο ΝτιΜάτζιο φυλούσε στο πορτοφόλι του

Άρης: Ζήτησε νίκη με τον ΠΑΟΚ και υποσχέθηκε πριμ ο Καρυπίδης

Γουάντα Νάρα: Η «σεξοβόμβα» κυρία Ικάρντι ποζάρει ολόγυμνη πάνω σε άλογο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης