Europa League, ΠΑΟΚ-Γρανάδα 0-0: Χαλαρό αντίο

Europa League, ΠΑΟΚ-Γρανάδα 0-0: Χαλαρό αντίο

Ο ΠΑΟΚ ήθελε να... γλυκάνει το ευρωπαϊκό φινάλε του, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Γρανάδα (0-0) στο τελευταίο του ματς στο
  Europa League - Το δοκάρι του Βαρέλα η καλύτερη φάση του Δικεφάλου! 

Koutsias
Το παιχνίδι μπορεί να ήταν για τον ΠΑΟΚ βαθμολογικά αδιάφορο, ωστόσο κίνητρο υπήρχε για τους βαθμούς στην ειδική βαθμολογία της Ευρώπης, με τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα πάνω στον Γιώργο Κούτσια.

Ο νεαρός επιθετικός έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί με την «ασπρόμαυρη» φανέλα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι και ήταν η μία από τις έξι αλλαγές στις οποίες προχώρησε ο Πάμπλο Γκαρσία στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου» θέλοντας να δώσει ανάσες σε αρκετούς βασικούς (Ζίβκοβιτς, Σβαμπ, Σφιντέρσκι, Αουγκούστο) και κάποιες ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές όπως οι Τσόλακ, Εσίτι, Λύρατζη, Κούτσια.

Οι πολλές αλλαγές και από πλευράς του Ντιέγκο Μαρτίνες είχαν ως αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να ψάχνουν για μεγάλο διάστημα τα πατήματά τους. Ο ΠΑΟΚ έδωσε χώρο και μέτρα στη Γρανάδα, που βρήκε τον τρόπο και απείλησε την εστία του Πασχαλάκη, ο οποίος αντέδρασε καλά στα τετ-α-τετ που είχε με Πουέρτας (13’) και Μολίνα (22’) με τη βοήθεια του Ίνγκασον.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7pb6pru6oo9-sf)


Από τον ΠΑΟΚ έλειψε η έμπνευση και η δημιουργία στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους. Μετά το 30’ ανέβηκε στο γήπεδο, κέρδισε κάποια μέτρα και η καλύτερη στιγμή του ήρθε στο 44’ από στατική μπάλα και την κεφαλιά του Βαρέλα να σταματά στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7pbtp1r7l8x-sf)


Με το ξεκίνημα του β’ μέρους ο Γκαρσία ανακάτεψε την τράπουλα, έβγαλε τους δύο νεαρούς ακραίους επιθετικούς, Τζόλη και Κούτσια, ρίχνοντας στο παιχνίδι τους Α. Ζίβκοβιτς και Τσιγγάρα. Οι αλλαγές με την είσοδο και των Αουγκούστο-Ουαγκέ στο ματς, βοήθησαν ώστε ο «Δικέφαλος» να έχει την κατοχή της μπάλας και να μην απειλείται από την ισπανική ομάδα. Μέχρι εκεί, όμως, αφού επιθετικά δεν μπορούσε γίνει περισσότερο απειλητικός, όσο κι πάλευε μόνος του πολλές φορές ο Ζίβκοβιτς για να δημιουργεί τις προϋποθέσεις.


Η Γρανάδα έψαξε στο τέλος το γκολ που θα της έδινε τη νίκη και την πρωτιά στον όμιλο, αλλά η αντίδραση των παικτών του ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλή, λίγο έλειψε το φινάλε να κλέψουν το τρίποντο, με τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία που είχε στο 94’ με Ελ Καντουρί, Σφιντέρσκι και Κρέσπο.

MVP: Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που με τις αποκρούσεις του κράτησε το μηδέν για την εστία του ΠΑΟΚ.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Πολύ καλό παιχνίδι χωρίς λάθη από τον Ίνγκι Ινγκασον.

Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Σ’ ένα ακόμη παιχνίδι Εσίτι και Τσόλακ δεν μπόρεσαν να σταθούν ικανοποιητικά στο χορτάρι για τον «Δικέφαλο».

Η ΓΚΑΦΑ: Στο 52’ πρώτα ο Εσίτι και στη συνέχεια ο Πασχαλάκης έπαιξαν με τη φωτιά, αλλά για καλή τους τύχη δεν το πλήρωσαν…

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Σκοτσέζος Τζον Μπίτον δεν είχε κανένα πρόβλημα να ελέγξει το παιχνίδι αποφεύγοντας τα πολλά σφυρίγματα.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα δύο κακά αποτελέσματα με την Ομόνοια και δεν συνεχίζει στο Europa League. Παραμένοντας για ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι αήττητος απέναντι σε ισπανικές ομάδες, οι «ασπρόμαυροι» μπορούν να κρατήσουν κάποιες καλές στιγμές και κυρίως την εμφάνισή τους στο μεγαλύτερο κομμάτι του β’ μέρους.

ΠΑΟΚ: (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Λύρατζης (63’ Ουαγκέ), Ινγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Εσίτι (63’ Αουγκούστο), Ελ Καντουρί, Μουργκ, Κούτσιας (46’ Τσιγγάρας), Τζόλης (46’ Α. Ζίβκοβιτς), Τσόλακ.

Γρανάδα (Ντιέγκο Μαρτίνες): Ααρόν, Φουλκιέ, Νεουέν, Μίγια (75’ Γκονανόλον), Χερμάν, Ετεκί (85’ Σολδάδο), Μολίνα, Κένεντι (67’ Σουάρες), Σόρο (75’ Ματσίς), Πουέρτας, Πέπε (66’ Νέβα).

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης