Bundesliga: «Φρέναρε» ξανά την Ντόρτμουντ η Άιντραχτ- Ματσάρα στο Φράιμπουργκ - Δείτε τα γκολ

Bundesliga: «Φρέναρε» ξανά την Ντόρτμουντ η Άιντραχτ- Ματσάρα στο Φράιμπουργκ - Δείτε τα γκολ

Ούτε και φέτος κέρδισε την Άιντραχτ η Ντόρτμουντ με το 1-1 να την αφήνει 3η στην Bundesliga - Πήρε το ντέρμπι ουραγών η Μπίλεφελντ, «ματσάρα» στο Φράιμπουργκ

dortmund_bundesligaaa
Η… δύναμη της συνήθειας επικράτησε για μια ακόμα σεζόν στην Φρανκφούρτη, με την Άιντραχτ να έρχεται ισόπαλη 1-1 με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ για τέταρτη σερί χρονιά κι ενώ τα τρία προηγούμενα παιχνίδια είχαν έρθει… άσος!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7l0bdk03hnt-sf)


Μετά από φοβερή κάθετη πάσα του Χίντερεγκερ ο Καμάντα βγήκε τετ α τετ με τον Μπίρκι, του πέρασε την μπάλα από πάνω και με πλασέ άνοιξε το σκορ μόλις στο 9’, σκοράροντας παράλληλα ξανά μετά την τρίτη αγωνιστική για λογαριασμό των «αετών».

Ωστόσο, οι Βεστφαλοί πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες κυρίως με τον Σάντσο ενώ βρήκαν τελικά την ισοφάριση χάρη στο άπιαστο σουτ από τα αριστερά του Ρέινα, λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα…

Με το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο να αφήνει τη Ντόρτμουντ στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα χωρίς «τρίποντο» και με ένα παιχνίδι περισσότερο, έναντι των πρωτοπόρων Μπάγερν Μονάχου και Λειψίας που κοντράρονται μεταξύ τους σε λίγη ώρα.

Η Αρμίνια Μπίλεφελντ πήρε το… εξάποντο στο ντέρμπι ουραγών απέναντι στην Μάιντς, κερδίζοντάς την με 2-1, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην δεύτερη νίκη τους στο γερμανικό πρωτάθλημα -μετά από επτά σερί ήττες- έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντοάν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7l06t4qsrb5-sf)


Κλείσιμο
Ο Ιάπωνας επιθετικός έφτιαξε το πρώτο τέρμα της ομάδας του, που ήρθε με την βοήθεια και της τύχης από το σουτ του Πριτλ και την… παρέμβαση του Χακ, ενώ ήταν εκείνος που πέτυχε το 2-0 στην δεύτερη επικίνδυνη φάση της Αρμίνια! Με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν με τον Στέγκερ μπαίνοντας στην τελική ευθεία αλλά… μέχρι εκεί.

Ματσάρα έγινε στο Φράιμπουργκ, με την τοπική ομάδα και την Γκλάντμπαχ να έρχονται ισόπαλες με 2-2. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι και μεγάλη χαμένη ευκαιρία στην ίδια φάση με τον Χέλερ, στο 15ο λεπτό, ενώ Πλεά, Εμπολό και Στιντλ συνδυάστηκαν πολύ ωραία, με τον δεύτερο να σκοράρει με σουτ από θέση μέσα αριστερά, για το 0-1 και το πρώτο του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα με τα «πουλάρια».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7kzszdxunjl-sf)


Ωστόσο, η Φράιμπουργκ ισοφάρισε λίγο μετά το ημίωρο, με την κεφαλιά του Λίνχαρτ, μετά από φοβερό γυριστό σουτ του Σάντα Μαρία και σαν να μην έφτανε αυτό, κατάφερε να προηγηθεί κιόλας, όταν ο Γκρίφο έκανε το 2-1 από την άσπρη βούλα, σκοράροντας για δεύτερη σερί αγωνιστική, με το… καλημέρα στην επανάληψη. Όμως, η χαρά της κράτησε λίγο, αφού στο αμέσως επόμενο λεπτό με μια… φωτοβολίδα που «εξαπέλυσε» ο Πλεά ήρθε το 2-2 για λογαριασμό της Γκλάντμπαχ, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι τέλους.

Κολωνία και Βόλφσμπουργκ ήρθαν ισόπαλες επίσης με 2-2. Έτσι, τα «κριάρια» έμειναν στα χαμηλά της βαθμολογίας έχοντας ίδιους βαθμούς με την Αρμίνια Μπίλεφελντ, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν αήττητοι, αλλά με έξι ισοπαλίες σε δέκα ματς!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7l00hnszlh5-sf)


Η Κολωνία πήρε προβάδισμα, με τον Τίλμαν να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα, αλλά η Βόλφσμπουργκ απάντησε άμεσα με την… μαεστρική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Άρνολντ.

Ο Ντούντα «χτύπησε» λίγο πριν την ανάπαυλα, κάνοντας το 2-1 για τους γηπεδούχους, αλλά με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Βέγκχορστ σκόραρε για τέταρτο σερί ματς, με την κεφαλιά του να διαμορφώνει το 2-2 και να τον οδηγεί στα επτά τέρματα στην φετινή Bundesliga…

Αναλυτικά η δέκατη αγωνιστική:
Παρασκευή (4/12)
Χέρτα Βερολίνου-Ουνιόν Βερολίνου 3-1
(20’ Αβονίγι – 51’ Πέκαρικ, 74’, 77’ Πιάτεκ)

Σάββατο (5/12)
Φράιμπουργκ-Γκλάντμπαχ 2-2
(32’ Λίνχαρτ, 49’ πεν. Γκρίφο – 23’ Εμπολό, 50’ Πλεά)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπορούσια Ντόρτμουντ 1-1
(9’ Καμάντα – 56’ Ρέινα)

Κολωνία-Βόλφσμπουργκ 2-2
(18’ Τίλμαν, 43’ Ντούντα – 29’ Άρνολντ, 47’ Βέγκχορστ)

Αρμίνια Μπίλεφελντ-Μάιντς 2-1
(21’ Πριτλ, 31’ Ντοάν – 82’ Στέγκερ)

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακός: Υπέγραψαν μέχρι το 2024 οι Καμαρά, Μπα και Σισέ

Ινφαντίνο «Το VAR βοηθά το ποδόσφαιρο - Ορισμένοι διαιτητές δεν έχουν ωριμάσει με αυτό»

Ο πατέρας του Τσιτσιπά σχολιάζει το tweet για τα Harrods: «Οι Έλληνες να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης