Ορίστηκε η επανεκδίκαση της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης
Την ημερομηνία που θα επανεκδικαστεί (κατόπιν της εντολής του CAS) η υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης αποφάσισε να ορίσει επιτέλους η νεοσύστατη Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ
Μέσα στο προσεχές διάστημα θα παιχτεί το επόμενο επεισόδιο της πολύκροτης υπόθεσης πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης.
Έπειτα από πολλούς μήνες αναμονής, η νεοσύστατη Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κάλεσε τον «δικέφαλο του Βορρά», την ακριτική ΠΑΕ και τον Ολυμπιακό να παραστούν στην επανεκδίκαση της υπόθεσης την Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου στις 15:00.
Η επανεκδίκαση αποτελεί εντολή του CAS, το οποίο το περασμένο καλοκαίρι είχε αποφασίσει ότι η Επιτροπή Εφέσεων έπρεπε να μπει στην ουσία της υπόθεσης και όχι απλώς να επιβάλλει ποινές βάσει του πορίσματος της ΕΕΑ.
Θυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί αρχικά με αφαίρεση 7 βαθμών και η Ξάνθη με αφαίρεση 12 βαθμών, ενώ ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε πάρει πίσω τους βαθμούς μετά την απόφαση του CAS.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.