Premier League, Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-3: Σόου Καβάνι - Δείτε τα γκολ

Premier League, Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-3: Σόου Καβάνι - Δείτε τα γκολ

Ο Καβάνι μπήκε στο 45΄ πέτυχε δυο γκολ, μοίρασε ασίστ κι από τα πόδια του η Γιουνάιτεντ έκανε τρομερή ανατροπή, επικρατώντας 3-2 της Σαουθάμπτον στο Σεντ Μέρις για την 10η αγωνιστική της Premier League

kavanii
Αυτή ήταν ανατροπή με υπογραφή Καβάνι! Ο Ουρουγουανός μπήκε στο 45' πέτυχε δυο γκολ, έκανε ασίστ και με ιδανικό συμπαραστάτη τον Μπρούνο ήρθε μια μεγάλη νίκη για τη Γιουνάιτεντ. Η Μάντσεστερ επικράτησε 3-2 της Σαουθάμπτον στο Σεντ Μέρις, βρέθηκε στο -5 από τη Λίβερπουλ, αλλά και με ματς λιγότερο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-c7fvj8bz0o1d-sf)


Το α' μέρος ήταν της Σαουθάμπτον

Η Γιουνάιτεντ μπήκε πιο δυνατά στο Σεντ Μέρις, πίεσε και στο 7ο λεπτό είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Γκρίνγουντ βρέθηκε σε θέση βολής, πέρασε τον ΜακΚάρθι, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Οι «Κόκκινοι» είχαν τον έλεγχο και στο 16΄είχαν ακόμα μια ευκαιρία, αλλά η σουτάρα του Μπρούνο Φερνάντες βρήκε στον Ρομέου, στο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Οι «Άγιοι» πήρα μέτρα μετά το 20ο λεπτό, κυκλοφορούσαν καλύτερα τη μπάλα και προσπαθούσαν να απειλήσουν από τα πλάγια. Ωστόσο, το γκολ ήρθε από στατική φάση στο 23'. Ο Γουόρντ - Πράουζ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπέντναρεκ με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι πέτυχε το 1-0.

Η Σαουθάμπτον πήρε τον έλεγχο, έβγαινε εύκολα στην επίθεση και στο 27' είχε νέα καλή ευκαιρία, αλλά το σουτ του Πίτερς πέρασε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Ντε Χέα. Η Μάντσεστερ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 30' είχε καλή φάση, αλλά ο Γκρίνγουντ δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, ενώ στην εξέλιξη της φάσης δεν κατάφερε ο Μπρούνο να σκοράρει. Η Σαουθάμπτον εκμεταλλεύθηκε τα κενά στον άξονα της Μάντσεστερ, έβγαινε με ευκολία στην αντεπίθεση και στο 33' ήρθε το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους. Η Σαουθάμπτον κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή και ο Γουόρντ Πράουζ με υπέροχη εκτέλεση πέτυχε το 2-0. Ηταν το έκτο γκολ από στατική φάση φέτος για την ομάδα του Χάζενχουτλ. Οι «Αγιοι» είχαν αυτοπεποίθηση, κυκλοφορούσαν καλύτερα και είχαν ακόμα μια καλή στιγμή στο α' μέρος, αλλά το σουτ του Τζενεπό έβγαλε ιδανικά ο Ντε Χέα.

Ο Καβάνι έκανε τη διαφορά και την ανατροπή!!

Ο Χέντερσον πήρε τη θέση του τραυματία Ντε Χέα και ο Σόλσκιερ πέρασε στο ματς τον Έντισον Καβάνι αντι του Γκρίνγουντ. Το σκηνικό στην επανάληψη ήταν εντελώς διαφορετικό, η Γιουνάιτεντ μπήκε δυναμικά, πίεσε, κάλυψε χώρους και φάνηκε πιο απειλητική. Στο 52ο λεπτό έστειλε το πρώτο μήνυμα. ο Ράσφορντ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά νικήθηκε από τον ΜακΚάρθι. Στο 56΄είχε νέα καλή ευκαιρία, αλλά ο Καβάνι δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Η πίεση έγινε εντονότερη και στο 59’ ήρθε το γκολ. Εξαιρετικός συνδυασμός, ο Ουρουγουανός έβγαλε ιδανική σέντρα στον Μπρούνο, ο οποίος με άψογο τελείωμα πέτυχε το 2-1, σκοράροντας έτσι σε πέμπτο διαδοχικό εκτός έδρας ματς.

Κλείσιμο
Η Μάντσεστερ είχε το μομέντουμ και στο 74’ ήρθε το 2-2! Η πίεση έφερε την ομάδα στην αντίπαλη περιοχή, ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε τη σέντρα σουτ και ο Καβάνι με εντυπωσιακή κεφαλιά πέτυχε το 2-2. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 78' για να δούμε τους γηπεδούχους να κάνουν φάση, αλλά το σουτ του Άνταμς πέρασε άουτ. Η Γιουνάιτεντ πίεσε για το γκολ της ολικής ανατροπής και αυτό ήρθε στις καθυστερήσεις. Ο Ράσφορντ γέμισε ωραία και ο Καβάνι με κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-2 κι έστειλε το δικό του μήνυμα, πως υπάρχει killer στην ομάδα.

Σαουθάμπτον: ΜακΚάρθι, Μπέρτραντ, Βέστεργκααρντ, Μπέντναρεκ, Πίτερς (90' Νλουντουλού), Ρομέου, Άρμστρονγκ (90' Ντιαλό), Γουόρντ - Πράουζ, Τζενεπό (72' Λονγκ), Γουόλκοτ, Άνταμς

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα (46' Χέντερσον), Τέλες(84' Γουίλιαμς), Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Μπισάκα, Μάτιτς, Φρεντ, Φερνάντες, Φαν ντε Μπέεκ, Ράσφορντ, Γκρίνγουντ (46' Καβάνι)

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Σοκαριστικό ατύχημα στη Formula 1: Εξερράγη το μονοθέσιο του Γκροζάν

Κόμπι Μπράιαντ: Τον Μάιο η είσοδός του στο Hall of Fame

Κορωνοϊός: Θετικός ο Ολυμπιονίκης Βύρων Κοκκαλάνης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης