Άρης-Ολυμπιακός: Όλα τα φώτα στο ντέρμπι κορυφής στη Super League 1

Άρης-Ολυμπιακός: Όλα τα φώτα στο ντέρμπι κορυφής στη Super League 1

Η δράση στη Super League 1 συνεχίζεται με την 10η αγωνιστική και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ντέρμπι κορυφής μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού (19.30 Novasports 2)

Olympiacosaris
Τον Ολυμπιακό υποδέχεται το Σάββατο (28/11, 19:30) στο «Κλ. Βικελίδης» ο Άρης για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την ομάδα του Πειραιά και θέλουν τη νίκη για να μείνουν μόνοι στην κορυφή.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει πραγματοποιήσει φέτος το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της. Μάλιστα αν δεν χάσει από τον Ολυμπιακό θα ισοφαρίσει το μεγαλύτερο αήττητό της σε ξεκίνημα πρωταθλήματος, τα οκτώ παιχνίδια. Ένα στατιστικό που το έχει πετύχει ως τώρα τρεις φορές, με πιο πρόσφατη το 2007-08.

Από την άλλη πλευρά, ο αποδεκατισμένος Ολυμπιακός μετά την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι (0-1), στρέφει το βλέμμα του στη μάχη της Super League 1, με τον Πέδρο Μαρτίνς να βλέπει με ικανοποίηση Ελ Αραμπί, Χολέμπας, Ραφίνια να προπονούνται κανονικά και να μπαίνουν στην αποστολή για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Ρούμπεν Βινάγκρε, ο οποίος κρίνεται ανέτοιμος.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Πέπε, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Λοβέρα, Μασούρας, Σουντανί, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Φορτούνης, Κάιπερς, Ελ Αραμπί.

Ο Άκης Μάντζιος από την πλευρά του δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, ενώ αυτή τη φορά συμπεριέλαβε στην εικοσάδα τον Κουέστα αντί του Μπουσέ, ενώ εκτός έμεινε και ο Ντάτκοβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή: Σιαμπάνης, Κουέστα, Ματέο Γκαρσία, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Λόπεθ, Τζέγκο, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Ματίγια, Ροζ, Σάσα, Κάτσε, Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης

Άρχων του αγώνα (μετά από αίτημα των κίτρινων για ξένο διαιτητή) ορίστηκε από την ΚΕΔ, ο 43χρονος Κροάτης, Ιβάν Μπέμπεκ.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου 28 Νοεμβρίου:

Κλείσιμο
17:15 ΑΕΛ - Ατρόμητος, Novasports1HD
19:30 Άρης - Ολυμπιακός, Novasports2HD
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης