Παναθηναϊκός: Ισόπαλο το φιλικό με τον Απόλλωνα

Παναθηναϊκός: Ισόπαλο το φιλικό με τον Απόλλωνα

Σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα στο Κορωπί - Το γκολ ο Αθανασακόπουλος μετά από ωραία ενέργεια του Αϊτόρ - Με 4-3-3 ξεκίνησε ο Μπόλονι

paofiliko
Ο Λάζλο Μπόλονι ήθελε να εκμεταλλευθεί την διακοπή του πρωταθλήματος και τις πολλές απουσίες λόγω των εθνικών ομάδων για να τσεκάρει ποδοσφαιριστές που δεν τους έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής στα πρώτα του παιχνίδια στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Το Τριφύλλι παρατάχθηκε με μία... πειραματική σύνθεση και το φιλικό με τον Απόλλωνα έληξε ισόπαλο 1-1. Ο Ρουμάνος τεχνικός ξεκίνησε με 4-3-3, έχοντας τον Αλεξανδρόπουλο 6άρι και μπροστά του Σερπέζη και Βιγιαφάνιες.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο 40' με γκολ του Μαρκ Φερνάντεθ, ενώ οι πράσινοι ισοφάρισαν στο δεύτερο μέρος, όταν ο Αθανασακόπουλος μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Αϊτόρ, έστειλε την μπάλα στο πλεκτό.

Η αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Μολό, Μαυρομμάτης, Καραγιάννης, Σερπέζης, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Μπεκ, Αϊτόρ, Σ. Τζαβίδας. Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Ηλιάδης, Ρόμπι, Μ. Τζαβίδας, Κόναν, Αθανασακόπουλος.

Ο Απόλλων Σμύρνης έπαιξε ως εξής: Κότσαρης, Τσαμπούρης, Βιτλής, Λισγάρας, Ρώσση, Μπαξεβανίδης, Κολ, Κιτόκο, Μουνιέ, Φερνάντεθ & Ντάουντα.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιώργος Παράσχος ξεκίνησε με τους Γιαννακόπουλο, Χουχούμη, Μπρούσιτς, Φατιόν, Λαγό, Κιτόκο, Καραγκούνη, Χειρίτραντα, Βάρκα, Μπεντινέλι και Ντάουντα. Έπαιξαν και οι Ιωαννίδης & Τσιλούλης.

*Απόντες ήταν και σήμερα Πέμπτη οι Διούδης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Καμπετσής, Εμμανουηλίδης και Ιωαννίδης λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες.Ατομικό ακολούθησαν σήμερα οι Αγιούμπ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Αντονίτο και Βέλεθ. Όσοι δεν αγωνίστηκαν στο απογευματινό φιλικό, προπονήθηκαν το πρωί και το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και ασκήσεις ανάπτυξης.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Απίστευτο περιστατικό: Παίχτης της Κροατίας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στο ημίχρονο του αγώνα – Έγινε αλλαγή

Για νέο σερί με Άλμπα ο Ολυμπιακός

Έκανε την τελική του προσφορά στον Σένκεφελντ ο Παναθηναϊκός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης