Μπαρτσελόνα: «Διακόπηκαν οι συζητήσεις με παίκτες, δεν υπήρξε συμφωνία για μειώσεις»

Μπαρτσελόνα: «Διακόπηκαν οι συζητήσεις με παίκτες, δεν υπήρξε συμφωνία για μειώσεις»

Eπίσημα πλέον Μπαρτσελόνα και παίκτες δεν συμφώνησαν για μειώσεις συμβολαίων που φτάνουν το 30%, με τους Καταλανούς να ανακοινώνουν το... ναυάγιo

Barcelona
Το τελευταίο διάστημα και με τον κορονοϊό να έχει προκαλέσει τεράστια οικονομικά προβλήματα, η Μπαρτσελόνα είχε ξεκινήσει επαφές με τους παίκτες προκειμένου να υπάρξουν μειώσεις συμβολαίων που θα φτάνουν το 30%. Μειώσεις που είχαν ως σκοπό να γλιτώσουν οι «μπλαουγκράνα» 191 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο σε αυτές τις συζητήσεις δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή, με τους Καταλανούς μάλιστα να αναφέρουν με ανακοίνωσή τους πως δεν υπήρξε συμφωνία.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα επισήμανε: «Μετά από αρκετές ημέρες εξαντλητικών συνομιλιών, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να διακόψουν τις συζητήσεις μιας και δεν μπορούν να φτάσουν σε μία συμφωνία.

Όπως είναι η κατάσταση, η Διοίκηση πρέπει να λάβει αποφάσεις για να λύσει τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που έχουν προκύψει από τον COVID-19 και τα οποία έχουν προκαλέσει μείωση εσόδων κατά 300 εκ. ευρώ για την περίοδο 2020/21 και πρέπει να βρεθεί λύση για να μειωθεί το κόστος κατά 191 εκ. Ευρώ».

Προθεσμία μέχρι τις 23 Νοεμβρίου
Στην συνέχεια η ανακοίνωση ξεκαθαρίζει πως στις δύο πλευρές δόθηκε προθεσμία μέχρι τις 23 Νοεμβρίου προκειμένου όλοι μαζί να βρουν την λύση, από την στιγμή που στις συζητήσεις φάνηκε πως υπήρξε βούληση για κάτι τέτοιο.

Επίσης οι Καταλανοί ευχαριστούν τους παίκτες αλλά και τους εργαζόμενους στο club για την προθυμία τους να κατανοήσουν το μέγεθος του προβλήματος. Μένει πλέον να δούμε αν όντως υπάρξει λύση ή αν τελικά οι δύο πλευρές οδηγηθούν στα άκρα.

Κλείσιμο


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Απίστευτο περιστατικό: Παίχτης της Κροατίας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στο ημίχρονο του αγώνα – Έγινε αλλαγή

Για νέο σερί με Άλμπα ο Ολυμπιακός

Έκανε την τελική του προσφορά στον Σένκεφελντ ο Παναθηναϊκός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης