Εθνική ποδοσφαίρου: Τρεις επιστροφές και ένα νέο πρόσωπο

Εθνική ποδοσφαίρου: Τρεις επιστροφές και ένα νέο πρόσωπο

Την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το φιλικό με την Κύπρο και τα δύο ματς με Μολδαβία και Σλοβενία στο UEFA Nations League ανακοίνωσε ο Τζον Φαν’τ Σιπ

sip
Στην Εθνική Ελλάδας επιστρέφουν οι Μαυρίας, Σιώπης, Τσιμίκας για τα προσεχή παιχνίδια του Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε ο Τζον Φαν’τ Σιπ.

Παράλληλα, ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή της «γαλανόλευκης». Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό την Κύπρο στο Ολυμπιακό Στάδιο (11/11), την Μολδαβία στο Κισινάου (15/11) και την Σλοβενία στο Ολυμπιακό Στάδιο (18/11) για το UEFA Nations League.

Παραμένει εκτός ο τραυματίας Κώστας Σταφυλίδης, όπως και ο Μιχάλης Μπακάκης που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, και για ακόμη μία φορά δεν κλήθηκαν οι Μανωλάς, Παπασταθόπουλος και Σιόβας.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ
«Ο κ. Φαν'τ Σιπ απηύθυνε πρόσκληση σε 27 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας με την Κύπρο (φιλικό, 11/11), την Μολδαβία (UNL, 15/11) και την Σλοβενία (UNL, 18/11).

Οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι ακόλουθες:
Κλείσιμο
Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μάνταλος, Μασούρας, Σβάρνας, Τζόλης, Ρότα, Μαυρίας, Λαμπρόπουλος, Πέλκας, Τζαβέλλας, Σιώπης, Τσιμίκας, Ζέκα, Μπακασέτας, Κυριακόπουλος, Παυλίδης, Κουλούρης, Γιακουμάκης, Χατζηδιάκος, Λημνιός.

Πηγή:www.sport-fm.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Για το restart στην Αγία Πετρούπολη ο Ολυμπιακός

Θέλει να αποφύγει τα… Ζόρια στο Europa League η ΑΕΚ

Ο Μαραντόνα χαμογέλασε στους γιατρούς: Πώς εξελίσσεται η υγεία του μετά το χειρουργείο στο κεφάλι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης