Σύμφωνα με τον γιατρό του 60χρονου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Λεοπόλοντο Λουκ, ο Μαραντόνα «γέλασε» και «μου κράτησε το χέρι» μια ημέρα μετά την επέμβαση.
«Ο Ντιέγκο δεν παρουσιάζει κανένα νευρολογικό πρόβλημα, ούτε και καμία επιπλοκή που να σχετίζεται με το χειρουργείο. Η μετεγχειριτική του πορεία εξελίσσεται θαυμάσια ενώ βελτιώνονται και οι εργαστηριακές του ενδείξεις» είπε ο Λουκ στους δημοσιογράφους.
«Έχουμε την κατάσταση υπό έλεγχο. Σήμερα αφαιρέσαμε το υγρό. Είμαστε σε πλήρη συνεννόηση με τους γιατρούς της ΜΕΘ που έχουν αναλάβει τον Ντιέγκο. Είναι καλά, του δίνουμε αναλγητικά. Προσπαθούμε η ανάρρωσή του να ειναι προοδευτική» πρόσθεσε ο Λουκ.
Το επόμενο στοίχημα για τον Μαραντόνα θα είναι η υποβολή του σε τομογραφία προκειμένου να δουν οι γιατροί τι συνέβη με το αιμάτωμα αλλά το πότε αυτή θα γίνει «θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της υγείας του», όπως εξήγησε ο Λουκ.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.