Κούγιας στο podcast του protothema.gr: «Ανύπαρκτος προπονητικά o Φαν΄τ Σιπ, κάνει ότι του λένε οι μάνατζερ»

Κούγιας στο podcast του protothema.gr: «Ανύπαρκτος προπονητικά o Φαν΄τ Σιπ, κάνει ότι του λένε οι μάνατζερ»

Ο γνωστός ποινικολόγος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ έδωσε συνέχεια στην επίθεση που εξαπέλυσε μέσω προσωπικής ανακοίνωσης κατά του Ομοσπονδιακού τεχνικού, κάνοντας λόγο για παιχνίδια των μάνατζερς που κρύβονται πίσω από τις επιλογές διεθνών ποδοσφαιριστών - Νέες καταγγελίες για τις εκλογές στην ΕΠΟ και τη δράση συγκεκριμένων κύκλων

duet
«Από την πρώτη ημέρα που έχει έρθει ο συγκεκριμένος προπονητής έχει καταργηθεί κάθε έννοια της ελληνικής λέξης αξιοκρατία. Κι όλα αυτά από έναν κύριο που δεν έχει να επιδείξει κάποια ιδιαίτερη προπονητική καριέρα, αλλά έχει φροντίσει να απαξιώσει σπουδαίους ποδοσφαιριστές που κάνουν σπουδαία καριέρα», τονίζει ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο www.protothema.gr, λίγες ώρες μετά την σκληρή ανακοίνωση του για την Εθνική ομάδα και τον Τζόν Φαν'τ Σιπ.




«Δείτε σε ποια γραφεία μάνατζερ ανήκουν οι ποδοσφαιριστές και θα καταλάβετε ποιοι είναι αυτοί που κάνουν κουμάντο στην Εθνική, ενώ ο Ομοσπονδιακός τεχνικός αγνοεί ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές και πηγαίνει σε επιλογές οι οποίες αν μη τι άλλο προκαλούν. Δεν μπορεί να παίζει δεξί μπακ ο Χατζηδιάκος που δεν τον ήξερε κανείς και ενώ είναι στόπερ και προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό παίζει σε μια άλλη θέση. Έχουν κάνει την εθνική ομάδα σούπερ μάρκετ», συμπληρώνει ο γνωστός ποινικολόγος ο οποίος δεν μπορούσε να δώσει λογική εξήγηση για τον παραγκωνισμό των Φορτούνη, Μπουχαλάκη, ενώ ήταν εξίσου επιθετικός και για τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

«Το πρόβλημα ξεκινά απ' αλλού κι έχε να κάνει με αυτούς που έφεραν τον Φαν'τ Σιπ στην Ελλάδα κι είναι αυτοί που κάνουν κουμάντο στην ΕΠΟ. Αυτοί γυρνούν τις Ενώσεις με βαν... Προχθές στην Θεσσαλονίκη υπήρχε γενική συνέλευση όπου εκλέχθηκε η νέα Επιτροπή Εφέσεων κι απ' έξω από την αίθουσα συγκεκριμένοι άνθρωποι έδιναν έτοιμα ψηφοδέλτια κι έτσι βγήκαν κάποιοι εφέτες με 45 ψήφους! Και μιλάμε για την Επιτροπή που θα εκδικάσει την περίφημη υπόθεση της πολυϊδικοκτησίας που αφορά τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθη...»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης